Sada je: 13 srp 2026, 11:19.

Jedva cekamo bebu :)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Jedva cekamo bebu :)

PostPostao/la Mlada Trudnica » 17 stu 2010, 12:36

Minna je napisao/la:Kao prvo, čestitam na trudnoći!
Drugo, potpisala bih cure, sve su ti dobro rekle. Osvrnula bih se samo na ovo što je napisala MC, što je dijete veće to je zahtjevnije i mogu reći da mi je prošla godina faksa što se slobodnog vremena tiče išla puno lakše nego ova,baš radi toga...a imao je godinu...i zato dobro dobro iskoristi vrijeme trudnoće i kad je beba mala i puno spava.
Što se tiče roditelja, s jedne strane mogu razumjeti i njih ako bi ti predložili abortus iz razloga što ti žele omogućiti lakši život u vidu da završiš školu/faks i sl. i bez obzira na sve ne žele ti loše. S druge strane razumijem da si u strahu radi maloljetnosti i evenutalne prislile. Ja sam s 19 ostala trudna i moj je tata 10ak dana razgovarao samo s mačkom od šoka :) Ugl, s vremenom je prihvatio i kad je unuk stigao procvjetao je.
Kako bilo da bilo, roditeljima morate reći. Preporučila bih vam da, ukoliko možete, iskoristite smještaj kod jednih jer podstanarstvo ne košta malo, račune morate platiti, morate jesti, a i puno je toga što se djetetu mora priuštiti. Sama studiram, mm radi i živimo od jedne plaće i moje stipendije pa to što nismo podstanari itekako spašava stvar.
Biti mama je nešto najljepše, i tu godine nisu važne, ali je važna odgovornost i mogućnosti...jer napraviti bebu je najlakše (a i lijepo :p ), ali tom istom djetetu treba omogućiti pristojan život. Ne bih htjela biti okrutna, samo kažem da život nije ružičast, neće vam biti lako, ali želim vam od srca svu sreću.

hvala na cestitkama... i hvala na savjetima...i podrsci.... znam da nece biti lako... ali uspjet cemo nas dvoje sve to proci... :) :kisichagic
samo osmijeh tvoj mi treba..
ja sam sretna kad si sretan..<3
Mlada Trudnica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Mlada Trudnica » 17 stu 2010, 12:40

eii curke.. jel normalno da mi je trbuh vec narasao...onak od pupka prema dole...??

koliko sam primjetila.. iz tjedna u tjedan.. sve je veci... mislim nije ogroman.. al se kuzi vec po malo(dal je moguce da nosim blizance..? :D )... sve me steze sto obucem.. i smeta mi sve.... najradije bi haljine nosila da mogu hehe... moja glavna odjeca sada su tajice i tunika... jedino u to stanem.. a da mi ne smeta.... :S hehe... :kisichagic
samo osmijeh tvoj mi treba..
ja sam sretna kad si sretan..<3
Mlada Trudnica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aniram 103 » 20 pro 2010, 16:41

Mlada trudnice kako si jesi rekla svojima...nema te pa evo da pitam..
slikaslika
aniram 103
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.