). Stvari su se popravile malo kad sam počela prekidati dojenje kad bi počeo plač, pa podrigivaje, nošenje u uspravnom položaju nekih 10min i kad se smiri ponovno cikenje uz kompresije pred kraj.... i sad se dogodi da opet počne plakati, ali sad sam iskusnija i smirenija. Puno znči kad možeš malo odmoriti, ali eto da te utješim, sve je lakše i lakše, jer ga puo stavljam na trbuh, a preko dana i spava na trbuhu....kad stignem još ti napišem nešto ako bude trebalo. Lagano ukidaj boćicu i probaj se više smijati s njom
da oslobodiš hormone sreće 
Pusa vama dvijema

ok pokušat ću.
treba to izdržati.Spava 2-3 puta po 15 minuta

.Nisam se nikako izdajala jer siki stalno.Možda je dobro ovo njeno buđenje noću(zadnjih noći visi na siki),siki svako malo a po danu je nekako lakše.Ili sam samo ja posložila neke stvari u glavi
Danas je štrajkala jednom na siki ali brzo smo to riješili uz malo nosanja,ljubljenja guze što obožava

i

)
Bravo cure!
mi idemo za nekih šest dana na cijepljenje i kontrolicu... 
čajevi mi nisu pomagali niti išta,tek nakon tri godine kad sam počela raditi i dobila koje kilo sam se počela osjećati super.E sad kako nabiti koje kilo,to je za mene teško
Tada mi je to bilo strava
jer nije ni grama dobila a sada vidim da je to normalno.To je bila samo jedna od prepreka u dojenju.Ali treba biti uporan,treba vjerovati u sebe i TREBA imati podršku.Imala sam je od dosta ljudi ali najveća podrška ste mi bile VI.Hvala vam.