Sada je: 30 srp 2026, 00:08.

božićno-novogodišnji blagdani i praznici

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

božićno-novogodišnji blagdani i praznici

PostPostao/la nadicab » 21 pro 2010, 14:41

Kao prvo - svim mamama i njihovim klincima želim da lijepo provedu božićne blagdane, u miru i veselju sa svojom obitelji.
Da se svi odmorite i nakupite baterije ...
Da klincima padne snijeg da mogu uživati u zimskim radostima ... :)

Mi imamo umjetni bor, a nadam se da ću stići ispeći sve kolačiće koje klinci žele.
Mi ćemo na Božić ići poslije ručka posjetiti djeda, na Štefanje idemo kod kume Štefice, a planove za NG još nemamo. Baš nam se i ne ide nikuda iz toplog i mirisnog doma, a stariji klinci imaju neke svoje planove. :xhome

Kako kod vas?
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: božićno-novogodišnji blagdani i praznici

PostPostao/la tanjabb » 21 pro 2010, 16:15

Mi na Badnjak putujemo kod dedija in babi u Sloveniju. 26. produzavamo na skijanje gdje skolarac ostaje do kraja skolskih praznika.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la ZacKa » 21 pro 2010, 16:26

Također, želimo i mi svima Sretan Božić i Novogodišnje praznike, da dani budu bijeeeeli !!!

Mi po običaju na Badnjak imamo zajedničku večeru u našoj kući, dolje kod sveki, dođu šogor i šogorica,
i tada otvaramo darove, navečer , to je nekakva tradicija već..........

Za Božić se družimo u krugu obitelji, naše četveročlane, te s bakom i dedom, na Štefanje na ručku
kod druge bake gdje također otvaramo darove.

Za Novu godinu isto, ove godine 1. put nemamo nikakvih planova, najradije bih se družila domeka sa
svojom dječicom, onako u miru bez stresa i žurbe. Baš smo ove godine od posla i silnih aktivnosti premalo s njima.
:mah
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la teutonija » 23 pro 2010, 13:44

Također svima želimo sretne i vesele blagdane. :xhome :darovi :bor

Na badnjak radim do 15 :whew MM i cure su doma.
Popodne kitimo bor ,gledamo fimove igramo se,navečer idemo k seki i šogoru još ne znam dal ćemo ići u kompletu ili samo nas dvoje.
Na Božić smo kod mojih na ručku ,na Štefanje doma ,popodne ćemo u jednu posjeticu.Ukratko laganini.
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la kruna » 23 pro 2010, 13:50

Svima blagoslovljen Božić i sretnu sretnu 2011. godinu! Da nam svima bude lakše nego ove godine :zivili

I ja radim sutra ne zna se do kad točno. Pretpostavljam da ćemo do nekih 14. Iza toga: juriš doma, kićenje bora, pečenje kolačića s djecom :dada Plesanje, pjevanje i malo tv-a.
Ove godine mislimo i na polnoćku s njih oboje.
Božićni ručak kod svekija, iza toga kod mojih. Štefanje kod sestre.
NG nema planova, a i nije da mi se ide nekud :dunno Odmah iza NG na skijanje. Tom se dijelu praznika najviše veselim :joy

E da, idući tjedan sam isto na go pa sam presretna jer ću malo s dječicom provoditi dane :xhome
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Dory » 23 pro 2010, 23:17

Mi sutra kitmo bor..prije toga dođe moja mama i onda svi zajedno pečemo one suhe kolačiće - djeca sama rade svoje kolačiće, izrezuju, muče se, znoje...i vesele tome....kćerka i mm idu na poloćku.
Darovi se otvaraju ujutro na Božić...već od 5 sati obično čujem cupkanje bosih nožica, škripu vrata i šaputanje.......oko 6 više ne mogu izdržati pa me probude :hahaha (dogovor je da smo svi budni i prisutni kad se darovi otvaraju )
Nakon mise ručak - ostaje moja mama i već par godina dolazi jedna stara susjeda koja živi sama...Popodne ljenčarenje..iduči dan nam obično dođu u posjetu nećaci i bivša šogorica, možda netko od prijatelja...
Za Novu ćemo biti doma, jedina promjena je da moja tinejdžerica sad izlazi, poželjela je doma tulum ali sam ju uspjela odgovoriti, ali će ipak do grada pa oko 2 sata netko po nju i njene dvije prijateljice -tad će nadam se (nepopravljivi sam optimista) u miru i tišini gledati filmove ili štotigajaznam što...ali u tišini :ajme
Uglavnom - veselim se praznicima, odmoru od zadaća i svakodnevne strke, pregledavanja torbi, kontroliranja da nije netko nešto zaboravio, jurnjave do škole....pustit ću ih nek se igraju, gledaju crtiće,u podrumu je hrpetina igračaka - između ostalog svakom sam kupila po jednu društvenu igru i nadam se da će ih to zabaviti....naravo nadam se i snijegu...
Lijepi vam, vedri i mirni blagdani svima :xhome
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la TmamaKiN2 » 30 pro 2010, 14:59

nasi praznici teku... zadovoljavajuce za sad, mislim obostrano
ja sam bila tri dana doma s njima, N malo na postedi zbog noge (zadnji dan skole si malo sj...nogicu, pisala sam vec, da se ne ponavljam), Bozic imali rucak doma, dosla baka, drugi dan isli kod druge bake i dede na rucak i kod mm-ove sestre, uglavnom sve ledjero. ova tri dana sam zbavila puno posla s njima i vrlo sam zadovoljna (izmedju ostalog "odvalili" ortodonta, a to me jako mucilo). eh, sad su dva dana s bakom, za sada su ok, igraju se. sutra ce nam doci frendovi na docek, oni imaju curke, lijepo se znaju poigrati zajedno tako da se nadam da nece biti vecih ispada. drugi tjedan je mm na g.o., baka ce dezurat (citaj kuhat i uskakat po potrebi), ja sam uzela 7. slobodno. kako je sve palo za vikend tako su ovi praznici u stvari samo dva tjedna pa ce im to relativno brzo proci :dada
nadam se da cete svi, svaki na svoj nacin, uzivati i odmoriti :mah
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.