Sada je: 18 tra 2026, 13:08.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

silgranit, uzmi boju koja ti najviše paše u okoliš i uživaj. Moj je antracit, vjerojatno ko i Rimin![]()

Lena je napisao/la:silgranit. no definitivno bi izbjegavala tamne nijanse, kao i bijeli (iz gore navadenih razloga). najbolju prođu imaju šampanjac, pijesak, jasmin i takve boje.
ne pretamni niti bijeli, ostalo zaaaakon.vas dvije sigurno nemate crni siligranit kao ja, jelda?
ja imam pijesak onak sivkasti
ZAKON za čiščenje i za opći dojam u kuhinji 

Al da ne bude zabune, na tamnima se također vide fleke ako se ne održavaju pa ti lijepo bude bjelkasto od kamenca.

Rimaithor je napisao/la:Al da ne bude zabune, na tamnima se također vide fleke ako se ne održavaju pa ti lijepo bude bjelkasto od kamenca.![]()
Ali je otporan na udarce i ogrebotine

mmar je napisao/la:lara.b super ti je savjet, iako meni ne treba, ali negdje sam već čitala to za ulje.

Priznajem, nisam to očekivala
Ocat još jesam, ali ulje ne 

eto ga na, viš kak znam lijepo iznenaditi. 

Kod mama ako perem protvan, ona ima dva korita i niti u jedno ne stane, pa uvijek prolijevam okolo. Kod nas stane u korito i to mi je super.
Ja uvijek glasam za jedno korito, ako koristiš perilicu. Jedno ali dovoljno veeeeeliko da stane npr protvan, jer mi je to inače najteze za oprat. Bolje jedno veliko nego dva manja.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.