Sada je: 13 kol 2026, 23:41.
Moderator/ica: nadicab

, ali stvarno mi se cini da se mozes opustiti. Curka ti je prekrasna!
i pratimo vas dalje sad kad smo skuzili da ima novi topic 

vjerujem da ce prohodat, sad ustaje ali boji se uz namjestaj. nestabilna je jako. uskoro će 11mj. valjda nije grozna situacija s time.

Kako se cure slazu?

šta je to lijepo čitat.
Tako da kad smo s 10 dana dobili meningitis i nasli nam krvarenje 2-3 stupanj, odmah sam znala sto me ceka i da postoji rjesenje i za to
A je, Tomi stvarno nije puno trebalo, imali smo u svoj toj nesreci jako puno srece.
. 
.

.

svima i velika 

ono što primjećujem, osim hodanja na prstima, jest da je jako nespretan dok hoda. stalno zapinje za ništa i pada.
pregled nam je tek u 6 mj tako da čekam. smirila me roka oko hodanja na prstima pa nismo išli do fizio samo zbog toga.
fina motorika ruku je stvarno ok, tu sam zadovoljna.
počeo je sam ić niz stepenice, ako ih ima 2-3. iskorak je uvijek na istoj nozi.

. Kaj se tiće terapeuta, kad sam ja tamo davnih dana hodočastila, sjećam se Letice i Mirjane, one su radile na odjelu i činile mi se o.k. Kod kog si ti došla, i kako ti se čini? Da li ste radili UZV mozga? Iskreno, meni Vinogradska isto ne bi bila izbor br.1., no aki si ti zadovoljna tamo nema razloga da mjenjaš. A isto tako ako nisi možeš u neku drugu ustanovu po drugo išljenje. Na žalost politika kuće je takva kakva je i uništili su taj dječiji odjel i dječiju rehabilitaciju, terapeute ne šalju na edukaciju, zaposlili su doktore na dječijem, kakve su zaposlili i tu se ne može ništa.

), u nadi da cete mi preporuciti dobrog i briznog fizijatra u Zg:nego, lea vec pomalo pocinje s hodanjem uz namjestaj a ono sto mene brine jest da njeno puzanje izgleda kao kombinacija puzanja (na dlanovima i koljenima) i medvjedjeg hodanja (na dlanovima i stopalima)... znaci nije simetricno kretanje.... ne vuce nogu nego bas suprotno, izbaciuje je naprijed i onda se njome oslanja na stopalo kao da ce se podici u stojeci polozaj, a onda umjesto toga nastavlja s puzanjem drugom nogom... mislim ju odvesti kod fizijatra za svaki slucaj.... imate savjet ili preporuke za privatnog fizijatra?

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.