Sada je: 13 srp 2026, 12:33.
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Moderator/ica: Diami
Postao/la Mlada89 » 28 sij 2011, 12:57
Jucer sam bila u bolnici i rekli su mi da imam visak plodne vode (afi 25) nisu mi rekli kolko je dijete sad i posto sam sad 36 + 4 nisam se prvo zabrinula jel sam mislila da taj visak plodne vode u biti vodi ranijem porodu sto u mom slucaju nije tak strasno. Rekli su mi da odem napravit pretrage ( ogtt i torch ) takodjer da sto god da je razlog nemogu nista poduzeti... sad sam pocela citati o tome i uplasila sam se jel sam nasla clanak u kojem pise da taj visak plodne vode upucuje ili na dijabetis u trudnoci ili na neke probleme u razvoju djeteta. Posto sam kroz cijelu trudnocu dobila samo 10 kg ne mislim da je diabetis. Jel netko od vas imao takvih problema. Nigdje ne pise kako dijete s tim zivi nakon poroda il dali uopce moze prezivjeti. Doktori su bili toliko zauzeti da mi nitko nije rekao sto me sad ceka...
Molim vas ak nesto znate o tome....
-
Mlada89
- Samo sam naišla

-
Postao/la IINA » 28 sij 2011, 14:28
Količina plodne vode varira i može se dogoditi da već kod
sljedećeg pregleda bude u normali.
Nemoj baš tako crno misliti.
Javiti će ti se vjerojatno netko sa sličnom situacijom i ishodom.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
-

IINA
- Sveta krava
-
Postao/la MON » 28 sij 2011, 14:38
Potpisujem IINU i u očekivanju mama sa sličnim iskustvima šaljem vibrice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-

MON
- Intelektualni snob
-
Postao/la kikica2 » 25 vel 2011, 13:32
ja sam u prošloj trudnoći imala višak plodne vode, od nekih 6, 7 mj. pa do kraja. Meni su rekli da može biti nekih posljedica sa bubrezima, ili sl. već sam i zaboravila, ali da se u većini rodi normalno zdravo dijete. Tako je bilo i kod nas, sve u najboljem redu bez ikakvih poteškoća. Jedino što su mi napomenuli da prilikom poroda kažem doktorima i babicama da imam višak plodne vode. Ništa ne brini, ako je utv-čno sve ok sa bebom, onda nema problema. Sretno!
-
kikica2
- Samo sam naišla

-
Natrag na Trudnoća i porod
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju.