Sada je: 03 ruj 2026, 19:59.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Ja imam gigu mjesecni vec godinu dana, nista nemam uskljuceno, najcesce sam na 3G, koristim sve najnormalnije i appstore i apdejt i viber i sve sto imam... Ne potrosim tu gigu kroz mjesec dana.
Mislim, placas ju ionako, al ju ne zelis koristiti, u cemu je fora?
DA, zakaj te smetaju updateovi aplikacija? Obicno je rijec o poboljsanju aplikacije i ne kosta te nista. Kliknes na azuriraj sve i gotovo.

fotke skida sam kad radis back up i sinkronizaciju automatski.

automatski ti se isključi i WiFi.
DA, zakaj te smetaju updateovi aplikacija? Obicno je rijec o poboljsanju aplikacije i ne kosta te nista. Kliknes na azuriraj sve i gotovo.

avionskom modu se iskljuci automatski wi fi, to stima, ali ga ja onda opet ukljucim i onda imam kombinaciju avionski mod + wi fi i tu sam najskigurnija.
znaci cijeli mjesec skoro, nisam tu gigu potrosila.

Pa koliko si sad za 3 tjedna potrošila ukupno i Wi Fi

To bi me zanimalo cisto informativno jer mi imamo flat opciju interneta (max adsl) pa se uopce ne zamaram sa wi fi potrosnjom.

).Obično plaćam od 60-100kn neodobreno prekoračenje, ali prijenos podataka mi je dosad uvijek bio 0 kuna. 

patkica je napisao/la:Rima, pa rekla sam ti da mora biti neki paket tj. nesto preko cega koristis net kad nisi na wf. Iskljuci si internet da ti ne nastane nered na racunu.

)

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.