kaj nije da je uvecani DD bez obzira na imovinski cenzus i cinjenicu da li roditelji rade?
kaj je isti obrazac za uvecani DD i "normalni"?
malo sam si zbunj

Sada je: 03 svi 2026, 04:17.
Moderator/ica: nadicab

IRENA je napisao/la:Malo ću off topic - no evo upravo se spremih ispuniti obrazac ( nadicab stavila link) pa gledam - traži se i OIBe i MBGe...![]()
Ne sjećam se - jel tako bilo i prošle godine?
Blaženi naši obrasci, blažena e- eee- Hrvatska , što bi sa Hitrorezom ?

nadicab je napisao/la:je, je, tražilo se obojene znam zašto

Dinkic je napisao/la:Broj iz knjizice ja nisam pisala, a nisu me ni trazili ni prosle godine, a i knjizica je u firmi.

- mada me više niš ne čudi...

i jesu li priznali tu potvrdu?

jer nemam ni radnu knjižicu, ni taj broj spisa, a nekako sam si pretpostavila da te brojeve unosi službenik jer su onako izdvojeni u posebnom polju

martina mama je napisao/la:Evo smo rijesili dilemu. Priznat ce nam dd kad mi hzzo izda rjesenje o srv. Sad moram to ubrzavati.

danijela81 je napisao/la:jeste primjetili da se zahtjevi na netu i oni iz NN razlikuju![]()
na ovom iz NN osobni broj se unosi gore desno, uz njega i još nekakav broj spisa, koji uopće ne znam koji je (vjerojatno piše na starom rješenju, al ne mogu pronaći staro rješenje)
tako da sam ja te dvije rubrike zanemarilajer nemam ni radnu knjižicu, ni taj broj spisa, a nekako sam si pretpostavila da te brojeve unosi službenik jer su onako izdvojeni u posebnom polju
![]()
i sad vidim da u zahtjevima na netu uredno traže i osobni broj, a nema rubrike za broj spisa

alexandra je napisao/la:martina mama je napisao/la:Evo smo rijesili dilemu. Priznat ce nam dd kad mi hzzo izda rjesenje o srv. Sad moram to ubrzavati.
pretpostavila sam da će biti tako.
jer su i mene ove godine zvali iz mirovinskom da im hitno dostavim rješenje o srv (za koje sam naravno čekala da se natipka mjesec i po), a da im je nalaz i mišljenje u biti nebitno. što je meni opet stvorilo upitnike nad glavom - kakve veze ima moje srv sa djetetovim dijagnozama po kojima ima pravo na doplatak? puno logičnije bi mi bilo da im je osnovni dokumen još uvijek nalaz i mišljenje. ali....

alexandra je napisao/la:bome zbrka.![]()
ali ti si u drugom statusu skroz (ja sam na srv-u već 7 godina pa me imaju takvu u evidenciji) pa vjerujem da će nalaz i mišljenje biti skroz dovoljni.
ja nisam u nikakvom statusu. jedino V. ima neki status, ja za državu valjda ne postojim.

lulamae je napisao/la:da,studenti za drzavu ne postoje..to si dobro rekla..prosla sam to..
ne mogu shvatiti da postoji opcija da studentica dobije dijete s pp

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.