Imali smo sve NUK-ove i iako sam prvo provjerila (još na hippu) da lijepo kapa mlijeko, sinoć sam skužila da iz svih mlijeko lije. Zato se mali stalno zagrcne i bljuje i curi mu iz usta dok papa. Isto tako zato ga stalno dižem i na kraju popije oko 50 ml po obroku sve skupa.
Jutros sam poslala mm-a da pronađe čudnovatu dr. Browns bočicu, no vratio se s Aventovom. Iako ne curi, nego kapa mlijeko, mi opet imamo isti problem - malom curi iz usta i stalno prekidamo papanje i na kraju pojede malo. Inače, kaka okey i jučer i danas.
Jel da ipak odem probat kupit tu Browns flašicu (našla sam gdje je ima za kupit) ili da promijenimo mlijeko (vratimo se na Hipp (to ćemo možda probat sa sljedećim obrokom sad) ili nešto treće???
Mislila bih da mali jednostavno ne zna papati na flašicu, no prva dva dana je okey jeo, čak ga se moralo buditi da fino jede, a ništa mu nije curilo i nije se gušio.
Molim hitnu pomoć, očajna sam

S obzirom da ima tvrdu stolicu ja bi mu ipak davala još i vode ili čaja od kamilice, nekim bebama treba dodatna tekućina , a nekima ne ...tvojoj očito treba