Sada je: 29 srp 2026, 05:42.

treba nam ideja

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

treba nam ideja

PostPostao/la ina_sa » 27 vel 2011, 16:39

Ovako. Prvi smo razred i svaki dan je neko Dijete Dana. To znači da mora pripremiti nešto posebno za taj dan, to ne mora biti vezano za školu, može biti neka pjesma, priča, igra i sl. Mi smo prvi put imali spremnu baš lijepu pjesmu o jednom mostu u našem gradu, isprintali smo slike, onda je ona ispričala legendu o tome kako je nastao taj most...Drugi put, po njenoj želji, pričala je o svom omiljenom pjevaču, donijela slike, karte sa koncerta, snimili smo im neke pjesme, pa su i plesali. Eh, ovaj put nam je ponestalo ideja. Usatvari, imamo ih, ali nam treba i vaša pomoć. Mislili smo možda neku poučnu priču (npr. o opasnostima interneta, ili o sigurnosti u saobraćaju... ). Sad, može ona i izmisliti neku priču, ali ako vi znate koju, bilo bi super. Ili možda neka igra u koju bi bili uključeni svi u razredu. Eto, ako imate neki prijedlog ili ideju, bilo bi super.

Puno hvala :mah
Ema 5.7.2004.
Una 3.11.2007.
ina_sa
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: treba nam ideja

PostPostao/la mimi321 » 27 vel 2011, 17:25

Ina samo da ti mahnem :mah
Kod nas nema takvih zadataka pa ti ne mogu baš pomoći, možda nešto vezano uz zubiće (i tvoju profesiju), neki crtić koji voli ili jednostavno o svojoj seki :dunno
C. skorpion 2007.
D. vaga 2002
mimi321
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la PixyDust » 28 vel 2011, 15:47

Nemam baš nekih ideja ... možda o sportu koji voli ili kojim se eventualno bavi, o nekom muzeju u kojem ste bili (šta se izlaže, kako se u muzeju ponaša i sl.), isto to može i o kazalištu ....
U biti sam samo htjela pohvaliti ideju učiteljice! :5 Premalo je takvih kreativnih zadataka za djecu.
slika slika
PixyDust
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Hajdi » 28 vel 2011, 16:11

predlažem temu - što napraviti ako se izgubiš na ulici, u trgovini, kome se obratiti .... ima i lijepih slikovnica na tu temu

npr na slovenskom http://www.cangura.com/knjigarna/otroska-literatura/4-8-leta/slikanice-klasicne/Medvedek_pomagalcek_ali_Kaj_nare.php
Hajdi
Sveta krava

PostPostao/la babalu » 28 vel 2011, 16:34

nasilje medju djecom npr. :dada

odlicna uciteljica,jako mi se svidja sto radite :5
babalu
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.