Oni su postali outlet otkad se otvorio novi Naturino dućan u Arena Centru. Kupila sam danas ljetne sandale kakve za J. uvijek sezonski kod njih kupujem jer su odlične, trajne. Inače su oko 500-600kn, ove su bile 99kn.

Sada je: 09 ruj 2026, 01:15.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

marsovka je napisao/la:Mi smo sandalice jucer uboli u Dajhmanu - Elphanten za 200kn

i da joj ne plsu ko noge. A to je taaaaaako tesko za naci. Uzela sam joj malo komotnije, 27 su joj bile na knap, a ove 28 malo komotnije i nadam se da ce joj potrajati do kraja ljeta. Do sad joj nije bas tako drasticno rasla noga. Ovo je prvi puta da kupujem ovako unaprijed i nadam se da nisam zeznula 

Barbi je napisao/la:I moja izvolijeva, zapravo oboje izvodei na kraju se cijelo ljeto ne izvlače iz crocsica, tako da kad bolje razmislim, mislim da neću ništa ni kupovati do zadnjih sniženja u srpnju ako se baš ukaže potreba.

cijelo ljeto ne izvlače iz crocsica, tako da kad bolje razmislim, mislim da neću ništa ni kupovati do zadnjih sniženja u srpnju ako se baš ukaže potreba

mazilica je napisao/la:za odrasle ili djecu?

VIPmama je napisao/la:mazilica je napisao/la:za odrasle ili djecu?
i jedno i drugo

Barbi je napisao/la:I moja izvolijeva, zapravo oboje izvodei na kraju se cijelo ljeto ne izvlače iz crocsica, tako da kad bolje razmislim, mislim da neću ništa ni kupovati do zadnjih sniženja u srpnju ako se baš ukaže potreba.

(ja koja ne žvačem često
)

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.