Ja sam skoro ceo februar provela bolesna, prvih nekoliko treninga nakon toga sam jedva pratila. Sad nema problema, čak naprotiv. I nije u pitanju samo kondicija, ono što ja izguram za sat vremena na svom treningu mm bi uspeo samo uz litar guarane. On mi se na žalost ne želi pridružiti kad je hrana u pitanju, nekako mu je milija hemija (koja btw nešto i nema efekta, čak mu je poslednjih dana i muka nakon doze 'čudotvornih šarenih'). Jeste da nisam smršala za ovih 20-tak dana ali ako nastavim ovako imati energije onda ću efektnije vežbati i centimetri će nastaviti da padaju
Mada priznajem da sam grešila, da sam pola od tih 20 dana brljala, možda sam samo prvih desetak bila striktna. Posle su me zakačili neki rođendani i rođendanske sedeljke i kako odbiti parče pizze kad ničeg drugog nema na meniju

. Poslednjih par dana ne pijem jogurt, (hleb ne jedem uopšte, tu nisam popuštala), ručam meso sa roštilja i salate, večeram ili parče mesa ili samo salatu (večeras na meniju salata krastavac/paradajz/mladi crni luk/feta), za doručak obavezno jaja (nekad cela a nekad samo belanca), ne grickam semenke niti jedem voće. Probaću tako nekoliko dana, baš da vidim ima li promena.
Samo da mi je celulit srediti, noge mi izgledaju očajno

. Mada moram priznati ne baš tako kao što su bile u novembru, valjda i njima prija vežbanje
I opet da budem dosadna, ali, cure, ja se nikada u životu nisam bavila sportom, sa 36 godina sam naučila pravilno trčati. Moje telo je oduševljeno fizičkom aktivnošću. I prosto ne mogu verovati koliko lako se uđe u formu - 4 meseca nije ništa. Ako imate barem malo volje organizujte si neku aktivnost barem 2 puta sedmično, vaša tela će vam biti više nego zahvalna. Ma vidi se iz mojih postova da meni više uopšte nije imperativ držati dijetu zbog skidanja kila - ako odu super, ako ne otići će i ovako

.