I vjerujem da neće proći dugo i da će otvoriti dječji u centru.
Sada je: 03 ruj 2026, 16:15.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
I vjerujem da neće proći dugo i da će otvoriti dječji u centru

Barbi je napisao/la:Jesi sigurna Alex? Ja mislim da se u City centru otvara, ne u Avenue Mall-u. Barem ga City ima na svom webu najavljenog.
, a već sad srećem djecu po gradu koja imaju istu HM robicu ko i moja 

a već sad srećem djecu po gradu koja imaju istu HM robicu ko i moja

Ipak, možda najveća vijest po pitanju brandova koja veseli brojna modna srca domaćih ljubitelja urbane mode je ta što otvorenjem Cvjetnog Hrvatsku po prvi puta dolazi popularni švedski brand – H&M. Protezat će se na tri kata s površinom od 2.000 metara kvadratnih, s pogledom odmah na Cvjetni trg. Modnim konceptom H&M će kupcima nuditi širok spektar modnih stilova, a u ponudi će imati mušku, žensku, teen i dječju kolekciju.

mislim veselim se ja zbog vas šopingholičarki koje ćete doć na svoje, al članak je napisan ko da smo arapski šeici koji jedva čekaju da spiskaju pare na krpice

Hajdi je napisao/la:ajme koja ljiga od člankamislim veselim se ja zbog vas šopingholičarki koje ćete doć na svoje, al članak je napisan ko da smo arapski šeici koji jedva čekaju da spiskaju pare na krpice

Post 21,6Beppa Joseph je napisao/la:A kad će se otvoriti ovaj drugi jerbo iz moralnih razloga ne smijem u Horvatinčićev centar?

nisam bila na otvorenju, ali znam jer mi je mama bila poslovno jučer u H&M-u

A ništa, vidimo se onda 14-tog u Areni.
pa ćemo to dvoje fino spojiti.
Orca je napisao/la:danas je vip otvorenje cijelog cvijetnog centra, a H&M je jučer imao vip otvorenje samo za odabrane vipovce
da ne mislite da spadam među odabranenisam bila na otvorenju, ali znam jer mi je mama bila poslovno jučer u H&M-u

a baš sam se ponadala da će ipak biti 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.