Naravno, voljela bih joj dati nešto što ima najmanje aditiva, bojila i ostalog
I vjerujte, probala sam sve, i frapee, radila domaći sladoled, domaći voćno jogurt, ništa ne pali.
Sada je: 06 lip 2026, 06:28.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

VIPmama je napisao/la:Jede li išta od povrća?
Ako da, ja ne bih dodavala ništa

VIPmama je napisao/la:Jede li išta od povrća?
Ako da, ja ne bih dodavala ništa
ananas, mrkva, jabuka , kivi,kruške, cikle, naranče.. pa čak i grejp , svega živog mu trpam u sokove i pije bez problema ( naravno kad ne vidi da ih pravim )...čovjek je uvjeren da je to sok iz lidla 

Pije samo sok od jabuke domaći.

i sok je savršen , ali i to što kažeš nemožeš ju prisiliti , sad je kasno za to ...pa to je već velika curka 

dodoli je napisao/la:A evo cjedim i ja, imam sokovnik već odavno, ali nedavno je imala streptokoke i na ustima joj je nešto slično ko' žvale što nikako da prođe nakon mazanja sa svim i svačim pa sam odlučila kupit vitamine

Mislim, moram priznat da je to bilo poprilično bljutavo, ali eto malo smo je isprepadali

. srecom nisam bila nesto posebno bolezljiva, nis mi nije falilo, a sada jedem skoro pa sve, tj. mogu pojesti nesto i ako mi se ne svidja.Pogotovo kad nakon što sam lani slušala jedno predavanje u kojem su upozoravali na uzimanje multivitamina kod djece i vezu toga s povećanjem rizika za rak dojke.
Ma da???

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.