Sada je: 13 srp 2026, 13:47.

Stres u trudnoći

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Stres u trudnoči

PostPostao/la ZacKa » 15 tra 2011, 23:12

Nisam trudna, nit, barem mislim :mrgreen pod stresom, ali sam zaboravljiva i mlada :lol
Šalim se, kad sam bila mlada isto sam bila zaboravljiva, a kako ne bi ti sad koju
usput i lupaju hormoni.
Mislim da se uopće ne trebaš brinuti oko toga, nek selo priča, na mamu se ne obaziraj, jer ako te
sad izbaci iz takta što će biti kad se dijete rodi. Uživaj u trudnoći !
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: Stres u trudnoči

PostPostao/la Maša » 16 tra 2011, 00:12

Potpisujem post gore ,,, mama će ti biti pomoć kad se bebica rodi (iako bu i tu svađe, ali to su naše mame , ak se s kim možemo svaditi, tu su, no i vole nas jako jako :D :zivili )....

Svi simptomi koje si nabrojala su najnormalniji. Ja sam od sutra u 35. tjednu trudoće, imam još par ispita na specijalističkom postdip. studiju, ali bome zadnja 2 tjedna, uz sve druge napore kao da mi je propuh u glavi. :hahaha

Samo polako, bude sve sjelo na svoje mjesto... držim ti fige na ispitima i s trudnoćom, da sve bude OK. :mah
slika slika
Maša
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Proljetne mame i bebe (11. dio)

PostPostao/la marie1982 » 17 tra 2011, 01:57

Potpisujem masu .treba se sto manje nervirat i mamu slusat.haha jer ce ti kad tad mama pomoc.ja sam u 37 tje iako se pokusavam kontrolirat tesko mi to polazi za rukom.zivčana sam nervozna.ubila bi nekad nekog.al eto sve se prezivi pa i to
slika
marie1982
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Stres u trudnoći

PostPostao/la MON » 18 tra 2011, 12:31

Što sam ja sve zaboravila u ovoj trudnoći, teško mi je i nabrajati :ajme

Najgore od svega je bila amex kartica i sunčane naočale (godinu dana sam ih plaćala). Amex sam našla, naočale ne.

Draga Sanhiy - trudnoća zaista jest neko "drugo" stanje. No stres treba svesti na najmanju moguću mjeru. S obzirom da najčešće ne možemo pobjeći na neki pusti otok u doslovnom smislu, a onda se možemo jednostavno "isključiti" i dati si za pravo da sve koji nas uzrujavaju bar privremeno pošaljemo vrit.

Čuvaj sebe i bebu :kiss
MON
Intelektualni snob

Re: Stres u trudnoći

PostPostao/la anteaa2009 » 30 srp 2011, 17:38

Draga moja,ja sam trudna 6 ipo mj. i pod ogromnim sam stresom točnije rečeno ...što se trudnoća bliži kraju sve sam nervoznija i nervoznija a sve zbog činjenice što sam prošla pakao u prvoj trudnoći....tako da i stres ima svoje oscilacije.Svjesna sam i ja kao i svaka buduća majka da to nije poželjno ni dobro ali ne mogu si pomoći.
anteaa2009
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.