Sada je: 09 kol 2026, 00:58.
Moderator/ica: medo14

,al je skužila
..do servisa joj je sve bilo zgrebano na sluznici, iako ju je obzidala voskom
al kod nje ne vidim još uvijek nikakvog pomaka, nosi ga tjedan dana.. vidićemo 

(nadam se da ni necemo). unutra jedna prelijepa ortodontica, ljubazna, bas ih je lijepo docekala. enivej, bili smo na pregledu, napravili iduci puta (u veljaci)ortopan i otisak (samo K), nakon toga, za ca 2-3 tjedna opet dosle samo za zagriz i sad smo naruceni 19tog za aparatic (bit ce gotov). pu pu pu, imamo super iskustvo, nadam se da ce i aparatic biti u redu i da ce ga dobro prihvatiti

danas idemo po aparatic, a nemamo pojma ni koje ce bit boje (to brine moju K), a ja samo molimBoga da joj pase, tj. da joj dobro "sjedne" 
. Super joj je „sjeo“, zadovoljna doktorica, zadovoljna K, ja presretna. Jucer joj ga stavila dr., rekla nek ga malo nosi, ona ga na kraju nosila citavo popodne, uz skidanje za jelo, a onda ga stavila navecer i spavala s njim citavu noc. Dr. nam sve fino objasnila
, rekla cak da je normalno i da joj preko noci ispadne, ali neeeee, moja K je jako savjesna i valjda je i po noci sanjala o tome kako ga treba imat u ustima
. Ne nosi ga u skolu, dok jede.. Za optimalno postizanje rezultata mora ga nositi 14-16 sati dnevno, sto je dosta, jer ako spava 8-10 sati po noci, ostaje jos dosta sati preko dana kad ga treba nositi, a ne u skolu. Ali, ok, nekako cemo se snaci, super da su sad praznici pa ce ga moci nositi cijeli dan. Jos je rekla dr. da ce ju pogotovo ujutro, kad ga skine, boljeti zubi, ali da je to normalno i da ce ju boljeti mozda nekih pola sata, nakon toga ne. I sve tako. jutros je rekla da ju bole, ali smo zakljucili da je super da nam je dr.objasnila pa znamo da je to normalno. Uputila nas je kako cemo svakih dva tjedna okrenuti kljucicem rupicu, sto znaci da ce se aparatic siriti, tj. sirit ce zube i opet ce joj to biti prvo vrijeme malo bolno dok se ne priviknu zubici. Na kontrolu dolazimo za dva mjeseca, odmah nas narucila. Eto, nadam se da ce biti ok.
a zasto drugo dijete nije dobilo ? ne treba ?
pogurnuti taj zubic naprijed. to smo uspjeli ispraviti, iako ima veci razmak izmedju tih gornjih jedinica. ali, dr. je rekla nek njega dovedem mozda iduci put kad dodjem s K, onda ce mu pogledat, ali mislim da jos nista za njega 
Dobri andjeo je napisao/la:jel ima negdje u blizini da se moze napraviti, nesto mi zvoni da ima u gundulicevoj negdje privatni lab.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.