. Rekao nam je nek ih odemo kupiti (preporučio Par-mar ortopediju, koštaju 450 kn Nismo išli u Klaićevu, jer se dugo čeka na pregled, a u rodilištu su nam rekli da odemo što prije na uzv zbog toga što je bila na zadak. E sad, voljela bih imati i drugo mišljenje, jer o ovom ortopedu nemam nikakve informacije iz prve ruke, čula jesam da je ok, ali malo mi je čudno da nam nije rekao niti napisao u nalazu ništa detaljnije od dg. blaža displazija (vidim da se inače spominju neki stupnjevi tipa IIa, IIb i sl.). Naravno, ne znam kod kojeg ortopeda otići, pa ako imate ikakve preporuke molim vas
, može i na pp. Pokušat ćemo se naručiti na kontrolu i u Klaićevu, ali isto ne znam kod kojeg dr.Dalje, ima li tko od vas iskustva s tim remenčićima, kako su vam ih dječica podnosila, koliko ste ih dugo nosili, jeste li paralelno radili i neke vježbice (kad su remenčići skinuti), koliki je problem oblačenje i prematanje s remenčićima, jel stanu djeca u remenčićima u autosjedalicu???
Zanima me i ima li više vrsta tih remenčića ili samo veličina prema dobi i težini djeteta, jeste li ih kupovali ili dobili ako ste išli na pregled u bolnicu?
Uf, puno pitanja, a najsretnija bih bila da nam uopće ne trebaju...

!

nadam s da ih nećemo dugo nositi,jer će joj bit sve teže kako je starija..neznam kako nam to n isu prije otkrili mada još nije kasno...ona je sad 4 mjeseca prošla
dobili danas remenčiće..za sad mi se čini ok nije joj jako stegnuto..nije se ništa krivila ni plakala,čak se i smijala i skroz mi djeluje nmormalno ko i prije...nadam se da će tako i ostat
Ja sam već skužila kako da joj skinem na brzinu kad je presvlačim,da uopće nemoram skidat cijele nego samo donji dio..tako da je za sad super..

sve ok....sjedi,stoji i pocela se okretati....