Evo samo kratko, nemam vremena sve niti pročitati. Prvo velike čestitke Noemi na prohodavanju. Kao i kod svih do sada to zaslužuje jedan
Hod na unutrašnjem rubu stopala je normalan za početak, i široka baza i padanje svako malo. Jelena je isto tako počela hodati, Polovina je rekao da je to sasvim normalno, i da joj ne trebaju nikakve ortopedske cipelice ( a ja se već bila nabrusila da pišem doznaku

). Pusti ju neka po kući hoda bosa, a za van kupi bilo što Bambi, Ciciban, Frodo, Naturino. neka cipelica bude čvrsta na peti i oko gležnja, a da se napred đon lagano savija. Mislim da ti tenisice ne zadovoljavaju u potpunosti, jer su možda prekrute naprijed. A od uloška unutra i tako niš koristi ( tako veli Polovina), no ja ipak kupim s uloškom.
Eto nadam se da će te Goljak umiriti. Ja samo mogu reći da mi je drago da je malena prohodala i da je sve u redu, uz pokoju sitnicu koja će se ispraviti. Svaki dan gledam pred sobom jednu takvu, nad kojom sam visila i uočavala svaku sitnicu,paničarila i očajavala, a danas vidim spretno, komunikativno, zdravo veselo dijete. ( naučila ja nju crtati krug, ipak je meni defektologica rekla da njoj ne valja fina motorika, znam ja da valja kad ju bolje vidim svaki dan nego ona u pola sata, ali ne da meni vrag mira, samo nikom ne smim kazat

)
Čestitam svima na malim i velikim uspjesima, i da što prije prođu te fibre od zubića.