Danas smo svi na nekim slavama, sutra isto, pa se nis' ne kuha Vec sam ''narucila'' da mi ostave nezacinjene supice za princezu, pa sam i sto se toga tice mirna
I won't put my hands up and surrender... There will be no white flag above my door...
Prekjucer: lazanje, zelena salata. Jucer: peceni bataci od krilca, krumpir, krastavac salata sa vrhnjem. Predvece Soleina pita od jabuka. Danas: varivo od graska sa koprom. Za veceru pohane tikvice sa abc sirom. Sutra: krem juha od karfiola i brokule, home made pizza, pita sa sumskim vocem. Nedjelja: pileca juha, rostilj, pomfri, saziki, zelena salata.
Djeca nisu bojanke. Ne mozemo ih ispunjavati svojim omiljenim bojama.
Domaći picek pečen u vrećici sa začinskim biljem i krumpirima, rikola i paradajz salata. Za sutra mislim da će ostat piceka pa ću samo skuhati juhu od povrća i promjeniti salatu.
Jucer manestra od kiselog kupusa i fazola sa suhim mesom. Za desert muffini sa jagodama i cokoladom. Danas picek i mlinci. Uz brdo salate i rotkvica. Za desert ostaci muffina od jucer i cokoladna jaja.
Petak: nešto kao chili con carne, ali bez carnea , zelena salata
Subota: riža, ječam i zob s umakom od šampinjona i bijelog vina, zelena salata.
Nedjelja: pileća juha s rezancima i povrćem, mesna štruca s jajetom u sredini, restani krumpir, zelena salata. Desert - torta od jagoda s kremom od vanilije i šlagom.
Ponedjeljak: kelj varivo i ostaci štruce.
Utorak: juha, krpice sa zeljem.
Srijeda i četvrtak: varivo od poriluka i ječma s kuhanom suhom vratinom.
Juce nesto s nogu iz frizidera Danas mama kuhala, pohovani bataci i karabataci pileci, pire krompir, neki fini umak od gljiva, pileca corbica sa rezancima. Kupis i zelena salata.
I won't put my hands up and surrender... There will be no white flag above my door...