Sada je: 29 srp 2026, 17:12.
Moderator/ica: medo14

ivana7997 je napisao/la:program ucenja klasicnih jezika od 5. osnovne je u moje doba ukljucivao i ostale predmete. latinski i grčki nisu bili samo izborni jezici viska, niposto.

dodatni strani jezik u rangu stranog jezika.
marsovka je napisao/la:Ako sam dobro shvatila u nasoj skoli u cetvrtom razredu pocinje nekakva latinska radionica, u petom pocinju uciti latinski, a u sedmom i grcki. Moj L ce slijedece godine krenuti u cetvrti razred i zapeo je da hoce uciti talijaski i ici na te latinske radionice tako da pratim temu. Nisam znala da ih djele u petom, ali pitat cu danas u skoli.
to je malko drukciji program nego u nasoj, ali su te radionice po pricanju bas vrlo zanimljive i klincima privlacne. ali tamo mislim da od petog razreda nema dijeljenja, nego se na latinskom skupljaju kao na izbornom predmetu
bas cu danas pitati u skoli. Nikako nebih voljela da im rasture razred.ivana7997 je napisao/la:marsovka je napisao/la:Ako sam dobro shvatila u nasoj skoli u cetvrtom razredu pocinje nekakva latinska radionica, u petom pocinju uciti latinski, a u sedmom i grcki. Moj L ce slijedece godine krenuti u cetvrti razred i zapeo je da hoce uciti talijaski i ici na te latinske radionice tako da pratim temu. Nisam znala da ih djele u petom, ali pitat cu danas u skoli.
ooo, marsovka, onda mislim da znam u kojoj ste skoli.to je malko drukciji program nego u nasoj, ali su te radionice po pricanju bas vrlo zanimljive i klincima privlacne. ali tamo mislim da od petog razreda nema dijeljenja, nego se na latinskom skupljaju kao na izbornom predmetu

nadicab je napisao/la:
Nego, naišla na podatak da u Zg ima 6 klasičarskih OŠ, ali nigdje ne mogu naći koje su to
1. S.S. Kranjčević
2. M. Krleže
3. ?

nadicab je napisao/la:kako se zove ta škola u Gundulićevoj?
ivana7997 je napisao/la:nadicab je napisao/la:kako se zove ta škola u Gundulićevoj?
ne bi vjerovala - os ivana gundulica
dosla sam se samo nasmijati, privukao me naslov. meni je latinski prekrasan jezik
, ali isto tako mislim da je sve do profesora 
palunkica je napisao/la:U Gundulićevoj je latinski izborni predmet. Nedavno sam gledala njihov web pa mi je to upalo u oko. Vjerojatno onda ne dijele razrede
ali ja sam ga učila u 3. razredu SŠ

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.