Frendica je trudna , udaje se i malo bi se posunčala prije svadbe

Sada je: 13 srp 2026, 11:18.
Moderator/ica: Diami

ma znam da je štetan za svakoga

niš onda od solarija
Mala Bornica je napisao/la:i ja bi rado malo boje, ali solarij mi nije ni ka kraju pameti...

svak svoje mlati 

Koliko je štetno sunčanje u solariju za vrijeme trudnoće i da li je znanstveno dokazano da utječe na plod?
Sam postupak sunčanja u solariju za vrijeme trudnoće nije štetan. Ono što je štetno je zagrijavanje tijela, odnosno podizanje tzv. "core" temperature, i to osobito tijekom prvih 12. tjedana trudnoće. Kako je nizom znanstvenih radova dokazano, povišena temepratura u ovom razdoblju trudnoće je jedan od rizičnih čimbenika u nastanku embrionalnih grešaka.
izvor: Poliklinika Harni

Bubidea je napisao/la:a ti sad znaj kad ti je to tijelo pregrijano
niš od solarija , uspjela sam ju nagovoriti na neke maramice koje imaju tu funkciju ( nabasala na njih u bipi )
I bolje da nije išla 

titirlica je napisao/la:niš od solarija , uspjela sam ju nagovoriti na neke maramice koje imaju tu funkciju ( nabasala na njih u bipi )
titirlica je napisao/la:Mala Bornica je napisao/la:i ja bi rado malo boje, ali solarij mi nije ni ka kraju pameti...
pa ti si koliko vidim 5 mjeseci trudna , a ona 5 tjedana ...mislila je da u tako ranoj trudnoći neće štetiti

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.