probaj kad se upiški u gaće idući put ga staviti na tutu za sat vremena. i nemora sjediti dugo. ak nejde nejde. onda opet za pol sata ako nije. ako je onda za sat. tako sam ja radila. i onda je počeo piškiti svaki put kad bi ga stavila na tutu a razmak smo povećavali.
da znate kak ja budem sretna kad dođem po njega u vrtić a on je u istim hlačama u kojima je i došao. sad imam pripreme za skidanje noćne ovaj vikend. ova za dnevno spavanje mu je suha već par dana. ali dobro to njegovo spavanje je ionako kratko
ali za ovo noćno sve me strah. sutra kupim u lidlu plahtu i krećemo....

).I inače zna imati problema sa stolicom, dosta pazimo da joj ne dajemo hranu koja stišće,tako da mi se čini da je ovaj put to stvar isključivo odvikavanja od pelena. Moji mi govore da joj stavim pelenu bar da se pokaka, ali meni se čini da bi je samo dodatno zbunila. Naime, sada i kada stavimo pelenu ona pita da ju skinemo i stavimo na tutu i čini mi se da bi je totalno zbunila da ju krenem uvjeravati da to ipak može napraviti u pelenu. Ima li netko iskustva sa tim problemom na dulje staze, koliko dugo to zna potrajati?

.