Sada je: 29 srp 2026, 20:37.

Prilagođeni program kod djeteta

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Prilagođeni program kod djeteta

PostPostao/la Magdalena48 » 07 lip 2011, 00:49

Bok svima :) imam sina koji će u 7mj 16 godina... ide trenutno u elektrostrojarsku obrtničku školu selska... ali sutra ga ispisujem jer njemu ne paše ta škola, kaže kako mu je nasilna i jako čudna.... a i još 3 jedinice na kraju :ajme onda...sljedeče godine odlučio je opet u prvi razred... njega zanimaju sljedeče škole : Ugostiteljsko turističko, prehrambena tehnološka... ali nikakve večernje, zagorske, sveti duh.... imao je na kraju osnovnjaka sve zajedno 23 boda i imo je žutu svjedožbu.... eh sad, gledali smo ugostiteljsku i vidimo da djeca po 21 bodova imaju i primljena su... ali nadam se da su to iz svih predmeta 21 bod... ali strah me je doći u školu predati svježbu žutu o PP da nas ne steraju odmah doma, tako da me zanima dali bi mogao u jednu od tih škola upast s tim PP, oba dvije škole nemaju bodovnog praga jer su trogodišnje... mislim nema nikakvih problema u čitanju, pisanju... u 3 osnovnjaku me pedagoginja nagovorila da odem kod doktora za PP, i doktorica rekla da mu to ne treba uopće... ali neznam šta je on radio na kraju da mora to imat... on je pametan, radi web starnice, ovakav forum isprogramira u 1 dan :) jednostavno nikad nije učio... a kad ući naući za pola sata ili malo više... pa me zanima od te dve škole po 23 boda... a sa pp... dali bi oni gledali pp i dali je možda od pp direktan upis u školu... hvala vam :) :zivili
Magdalena48
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Prilagođeni program kod djeteta

PostPostao/la nadicab » 07 lip 2011, 11:12

direktan upis je samo ako je to škola koju je preporučila komisija za profesionalnu orijentaciju ili psiholog i defektolog.
Ne znam da li ste išli na to, ali svakako to odradite
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.