Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Cure zanima me kako se češnjak koristi za gljivice jel se skuha pa stavi u rodnicu na 2 sata? kak se ulje čajevca koristi? i Jel se smije stavljati tampon u trudnoci namocen acidofilom? Vec sam luda od gljivica i ne pomazu vaginalete bas jako pa bi htjela nekaj prirodno.
ne bih da riskiram u trudnoci, ali probaj sa jogurtom (acidofil) koji ces namazati spoljasno. mozda ti dr kaze dali smes...
Vanja 18.10.2006 ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ mama, ti mi se jako svidjas, vidi kako si mekana i lepa i nemoj da mrsavis, ja volim kad si debela Sofija 03.08.2011
meni je nakon zadnjeg napada pomoglo izbacivanje uh (slatkiša pogotovo). držala sam se tri ili četiri tjedna striktno, ništa uh (tj. da u povrću), a poslije samo integralno brašno, riža, pašta i ništa slatko još dva tjedna.
do kad će, ne znam
Doorbells and sleigh bells and schnitzel with noodles
Ja cu probati s čajavcem valjda bu upalilo necu nista gurati i pijem acidofil pocet cu bio-aktiv valjda bude upalilo nesto jer vec 8 kutija plimicolya sam koristila i jos u biti koristim 9 kutiju
imas i vaginalete na prirodnoj bazi. ako si vec 8 kutija potrosila a nema pomaka,ocigledno da lek ne deluje
Vanja 18.10.2006 ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ mama, ti mi se jako svidjas, vidi kako si mekana i lepa i nemoj da mrsavis, ja volim kad si debela Sofija 03.08.2011