) i prezadovoljna sam. kako cu sada krenuti s uvodjenjem hrane, kupila sam joj isto od TT-a i kljunic za vodu i zlicice i tanjurice
i posudice za cuvanje kasica isto 
Sada je: 22 srp 2026, 09:19.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
) i prezadovoljna sam. kako cu sada krenuti s uvodjenjem hrane, kupila sam joj isto od TT-a i kljunic za vodu i zlicice i tanjurice
i posudice za cuvanje kasica isto 

kakvim ste vi bočicama hranili svoje anđele?

Madir je napisao/la:Ja ti mogu preporucit ove bocice http://www.newbornfree.com.hr/index.php?page=shop.browse&category_id=1&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=27
bez bpa su, a imas i staklene.
malo su skuplje od ostalih, al vrijede svaku kunu.

titirlica je napisao/la:Počeli smo sa Aventovim , ali osim što su mi prejako curile kad sam skužila za taj BPA zamjenila sam ih sa Born free bočicama i oduševljena sam s njima, vrijede svake lipe

. Prepadoh se, kontam sta je sad ovo, neka nova informacija, a mi smo na Aventu.prije tri godine nisu bile niti jedne bpa free osim born free
Ispočetka sam koristila Chicco bočicu ( i sad koji put ) , a onda dodala Nukovu, a obe su staklene. Za čajić ili vodu koristim Tommee Tippee i sada sam kupila i veću za mlijeko plastičnu. Muči me ta plastika i staklo... Ali najviše me muči da li su naše bebe zbunjene ako im u isto vrijeme dajemo klopu iz različitih bočica?? Da li bi bilo bolje od istog proizvođača davati i mlijeko i vodu? Jel mogu bebači biti nervozni radi tog mješanja duda?
Od tad sam mirna, kupila milion vrsta, staklenu za mlijeko, i jos jednu za caj, ali sam skoro uzela plasticnu za caj jer gospodjica sad mora sama da drzi, a straklena joj je preteska
I onu sa rupom u sredini sam uzela isto njihovu, za vodu i jednu za sokice. Prezadovoljna sam, super su, tj. jedine koje hoce 

mamino_sunce je napisao/la:Vidim da i vas muči privikavanje na bočicu. Kada sam bila u Njemačkoj kod rodbine pričala sam sa šogoricom koja kaže da je razgovarala s doktorima i pedijatrima o privikavanju na bočicu i ponovno vraćanja na bradavicu, i da je problem u oblicima. Oni kažu da bočica (odnosno duda) mora imati što sličniji oblik bradavice i da mora biti napravljena tako da funkcionira na principu vakuuma, jer je on osnovni element sisanja djeteta. Djete se lakše privikava na bočicu kod koje on mora jednakom jačinom vući kao i kod dojenja na grudima. Ona je dugo tražila bočicu, a onda je kupila Calma dječju bočicu (od Medele) koju mi je preporučila i ja sam ju uzela. Bočica je stvarno drugačija od svih drugih i beba bez problema cica i kad ja nisam uz nju da je dojim. Stvarno smo se preporodili. Eto, ta bočica nije razvikana, a zaista je odlična.

Trenutno sam jako zadovoljna s ovom Calmom, od Medele.. Puno mi znači što se mogu "izdojiti" i otići van obaviti što trebam, a znam da mi je beba nahranjena kao da sam doma.. A i malo me strah navikavati bebu sada na nešto novo, pogotovo jer joj ova bočica savršeno odgovara.

mrgud je napisao/la:mi jako volimo tommee tippee bočice!!!

Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.