cure, sve sam pročitala
i psihički se spremam za susret s ticinom. fali mi još glicerin, idem danas u nabavku. napravila sam jučer nacrt torte za drugi rođendan moga malog zmaja, ali još ne znam kakva bi bila torta unutra... ako imate ideju za ne kompliciranu,a finu okruglu tortu bez katova, slobodno pomozite
uglavnom, problem je taj što ćemo proslavit rođendan u obiteljskom krugu na moru i to vikend kad dođemo. i sad je naravno malo teško tamo u maloj kuhinjici krenut mutit i radit, a bome je nezgodno i pravit tortu 2-3 dana ranije pa je nosit da stoji. tako da još nisam odlučila kako ću se organizirat. ali danas mislim napravit ticino i krenut radit figurice (male autiće za dekoraciju), a onda ću valjda tamo presvuć tortu i ukrasit na licu mjesta.
jedino me muči taj buttercream - čini mi se da se to dugo muti, kad ću to tamo napravit da premažem tortu, a i di ću tamo spremit ostatak jer ne treba mi toliko toga. nekako mi se čini je bolje to zamutit doma pa zamrznut i onda zamrznuto ponjet na more i otopit i namazat tortu. šta kažete na tu ideju?
kupila sam neke boje u trgovini jer sam se kasno sjetila pa nisam stigla naručit preko neta, valjda će bit dobre. ako ne, imam i kistove, pa ću farbat kad sve složim