Sada je: 23 ruj 2026, 16:40.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

...za spavanje ima pelenu koju odmah skida čim se probudi...čak joj i gaćice smetaju pa ih stalno skida ...

. veceras je opet bez pelene, pa cemo se ja i mm na smjene dizat provjeravat kakvo ce bit stanje.

Tjedan dana u gaćama. Nema nezgoda, prijavljuje šuškanjem

Mi smo se odvalili od smijeha.... 
An je napisao/la:I mi smo u klubuTjedan dana u gaćama. Nema nezgoda, prijavljuje šuškanjem
Baš sam zadovoljna!
Stalno mi na pamet dolazi onaj neki Šaptač psima kaj sam jednom gledala na TV-u. Taj sve riješi u čoporu.
Tak ja mislim da je kod nas čopor dao svoje i mali ne želi više pelenu.
Malko se, muči ovih dana s pretvrdom kakicom. Ne kužim kak to voće ne riješi
a jede grožđa, samo trpa u sebe, ali ne pomaže
čak sam mu i sirup od smokava kupila, a on jadnik i dalje svako popodne stenje li ga stenje...

u svakom pogledu 

. Nadam se da ćemo i mi uskoro. Mi smo počeli odvikavanje pred 2 mjeseca i to tako da sam ju svako malo stavljala na tutu pa ako uspije nešto napraviti. Bila sam zadovoljna jer se većinu puta uspjela popiškiti a kada bi primjetila da želi kakiti i to bi bez priblema napravila bez velike pompe. Svaki puta bi vikali bravo i pohvalili je ali i nakon ova dva mjeseca situacija je ista. Uopće ne pita ako ima potrebu, samo se popiški gdje stigne, niti joj smeta kad je mokra, ništa (ima 2,7 mj). Stalno joj pričam i objašnjavam kako mi mora reći kada joj se piški ili kaki ali bez reakcije. Sada kada ju i stavim viče NE MOGU!i ne želi ni sjestina tutu. Prođe par minuta i iskrca sve u gaće. Kada negdje idemo stavljam pelenu a za spavanje mi još ne pada na pamet. Ima stariju sestru i kada ona sve obavi onda joj plješće i viče BRAVO! Podmićivanje ne pali. Već sam luda. Rekla sam neću odustat pa koliko traje da traje. Stalno su gaćice na sušilu. Eto toliko o mom iskustvu. Javim vam o napretku.
mrava je napisao/la:Pitanjce: kad ste skinule noćnu pelenu svojoj dječici, jeste li ih budile na nonu/tutu po noći ili ne? Koliko puta?
Ja ne znam bih li skinula noćnu, on se meni prepiški, bude puna pelena ujutro.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.