Sada je: 14 kol 2026, 00:54.
Moderator/ica: nadicab

nisam vise pametna, i neznam jeli to stvar psihe ili sam u pravu... ili samo zato jer mi curica sporo napreduje, ja stalno mislim da moze bolje, iako vjezbamo 4 puta dnevno po pola sata+handling+puno pricanja, igranja i dalje da ne nabrajam... problem je što joj je kralježnica kifoticna, i stopala u fleksiji, a jako puno radim na tome. fizioterapeutica nam je pokazala vjezbe za to, cak je zvala i kolegice da mi pokazu nekih novih vjezbi.
jedna je spomenula da proba odrediti polozaj zdjelice, a nasa fizio je rekla da to nije bitno. ili ju pitam, gdje je tocno tocka, a ona kaze, moze tu, ili tu...
stvarno sam zbunjena.

eto izdrzali smo cijelo ljeto i jos vise ( i ja i moja kicma) i napokon mozemo poceti hodati i van strunjace..dakle,po cesti
rekla je da ne zna sto bi ga ispravljala kad sve dobro radi..prekrasne vijesti!hod je puno drugaciji od onog prije operacije..i s jednom i s drugom nogom koraca kako treba,ni jedna ne zaostaje..ok,ima tu jos dosta mjesta za uljepsavanje i jos treba vjezbati..na tjelesni jos ne moze..ali mi hodamo! prema onome kako je to prije izgledalo ovo je wow!prije je vukao lijevu nogu i samo ju prikljucio a sad njome i zakoraci i ispravi trup i pazi na vanjsku rotaciju..ma..wow!

a veli da nije specifican slucaj i da to inace tako ne izgleda...kad bi ga boljela noga,dva dana nije vjezbao ili bi otisli na ciječli dan na bazen u toplice da se opusti i sve se sredilo..veli da to inace tako ne ide...da se djeca znaju uplasiti i vise uopce ne zele vjezbati..odmah nakon operacije,nakon skidanja gipsa je stajao na nogicama..mislim on je to jedva docekao...i dala nam je toliko vjezbki jer je on bio apsolutno motiviran a inace kaze da te vjezbe daje tek nakon 2-3 mjeseca od skidanja gipsa...i tako,kad je radila s njim znako je biti koma dana kad su se i svadali i slicno i on nista nije uspjevao,pa ga je opet boljelo stopalao 3 dana i onda dodemo za tjedan dana i on savrseno hoda..tako da je stvarno nespecifican...

Mi cemo se vec snaci.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.