Sada je: 26 srp 2026, 18:57.
Moderator/ica: medo14

, za sad savjesno obavlja sve što treba.

giami je napisao/la:vidiš to su super uveli da se učitelji dobivaju postepeno a ne kad dođu u 5. razred odjednom hrpa novih učitelja.

Potica je napisao/la:giami je napisao/la:vidiš to su super uveli da se učitelji dobivaju postepeno a ne kad dođu u 5. razred odjednom hrpa novih učitelja.
Pa nije to ništa novo tako je još od vremena kad sam ja išla u školu

nisam sigurna jel to može tako
treba ih puštati iako mi to nažalost ne možemo. nema busa pa vozimo svaki dan i snalazimo se kako znamo (ne pitajte me koliko djece pokupim ponekad
)
. Inaće cila škola ima 34 učenika. Imamo učiteljicu glazbenog u 4. koja dolazi iz centralne škole . Isto tako imamo i izbornu iz talijanskog. Od 5. razreda autobusom idu u centralnu školu

viki je napisao/la:- piše mu za idući mj. Regoč i Šuma Striborova - jel trebaju čitat obje
jerbo za rujan nemaju lektiru (jaka je ta današnja škola, sve ih nešto štede da se ne umore).skorpionka je napisao/la:moj još nije dobio popis lektire jerbo za rujan nemaju lektiru (jaka je ta današnja škola, sve ih nešto štede da se ne umore).

, nisu ni počeli čitati.
To im je omiljena riječ. Sve im je nebuloza.

mazilica je napisao/la:T je pročitao čitavih 10 strana regoča i ne prestaje kukat kak je bezveze.

viki je napisao/la: ne kužim zar uvijek prvo mora dobit jedan da bi onda dobio 5

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.