Sada je: 01 kol 2026, 21:14.
Moderator/ica: medo14

sandram je napisao/la:Mi imamo Sigg bocicu u kojoj nosi vodu, a zimi caj i super joj je. Perem ju u perilici.

a i inače uvijek samo vodu piju

ali molim vas zanima me kako perete te sigg boce, naša smrdi za poluditi 

Novamama je napisao/la:da hajdi, to je školski meni za užinu. nisu moje ideje. ali mi se čini dosta dobro, kao da su izbacili neke stvari od prošle godine koje nisu prolazile.

) onda im definitivno napravimo sendvice. Ja sam ih forsala jedno vriijeme da sinose male kutijice za uzinu i unutra recimo stave spagete sa salsom ili tako nesto sto mogu pojesti iz kutijice. Naravno da su me popljuvale da jesam li normalna
No dobro ja ipak imam preko 40 vjerojatno bih i samoj sebi zvucala ludasto da imam 15 godina 
moramim savjetovala hladne juhe od krastavaca ili gazpacho

Mrđi je napisao/la:K. nosi bananu / slanac - ona 4 skupa/ jabuku + bocicu obicne vode.
Da joj dam slatko - zednila bi jos vise.
sj - sto T. nosi i zlicicu sa sobom?
plastičnu, koju na kraju bacidunja je napisao/la:nama je sad malo drugačije, škola im počinje u 2
znači ručak oko 1, a neki put dođe doma iz škole tek u 7 - ogladni do tad
a ako imaju i predsat to je baš puno vremena
ujutro brže prođe nekako

zasto ne jedu skolsku marendu?
pa mu zato ujutro prije treninga još uvalim actimel da izdrži do doručka, a ovo što mu dajem mislim da mu je "doza" nakon užine jer mu ona nije dostatna za njegove apetite. Pogotovo ako ne može dobiti repete kad je ručak 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.