Sada je: 15 kol 2026, 23:14.

mare10 je napisao/la:Liv Tyler je napisao/la:
Treće gel boje, u malim tubicama, sam vidila danas u Interšparu na odjelu di im stoje stvari za kolače. U pakiranju od po 4 i nisu nešto skupesamo ne znam procjeniti koliko ih treba za sliku na torti.
Liv Tyler ja sam jučer kupila ove
Za manja crtanja, bojala sam lizalice, točkice i sl. po ticinu, super je bojalo, bez problema.

latica je napisao/la:hvala boysmama, to me točno zanimalo![]()
naime, ja sam ovim gore bojama farbala ticino kad sam pravila prve dvije torte i isto funkcionira, dobila sam baš lijepe boje, samo sam ih jako dugo morala mijesit i dodat dosta te boje da bi bila intenzivnija boja ticina, eto zato me to sad zanima. jer ja sam mislila da je to ista stvar, a dakle sada vidim da nije![]()
zapravo sad nisam sigurna jel to točno ta kutijica ili neka jako slična, ali to su u biti te boje, tj. taj proizvođač, joj sva sam zbrčkana, sorry! ali hvala, idem sad naručivat bojice
ali, ja bih ti preporučila, ako već naručuješ poštom, da naručiš boje iz Dora kolači, ista je poštarina, a boje su kvalitetnije i s njima ćeš lako moći dobiti intenzivnu crnu

boysmama je napisao/la:ako već naručuješ poštom, da naručiš boje iz Dora kolači, ista je poštarina, a boje su kvalitetnije i s njima ćeš lako moći dobiti intenzivnu crnu![]()

Madir je napisao/la:Ne mogu jer kad sam kupovala, rekla sam da mi je za mazat gume na motoru

latica je napisao/la:mrava, torta je oooooodlična!!!!

kako se malcu svidjela?

baš, baš
latica je napisao/la: ja sam napravila novu tortu, samo još da slike prebacim s fotića pa da se pohvalim

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.