Sada je: 13 srp 2026, 13:48.

Vaša trudnoća - ''blaženo'' ili ''povampireno'' stanje?

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Vaša trudnoća - ''blaženo'' ili ''povampireno'' stanje?

PostPostao/la Trabakulica » 08 stu 2011, 15:10

dođi ti malo do nas(proljetnice), pa ćemo se družit...lakše je u dobrom društvu. ja znam na dane bit malkice nervozna, ali sve u svemu, super se osjećam. osim 2-3 dana pred pregled kad bi mogla grist sve oko sebe, ali to je zato šta sam napeta, i šta čekam da mi moja gin.kaže da je sa bebicom sve super....ma uglavnom, sve smo nervozne pred pregled....a uru prije gin.san sva na iglama.
inače dani mi prolaze u nekom blaženom stanju, sve mi je smišno, vesela sam, peru me neki sretni hormoni. svi su mi super, sve mi je lipo...ma divota! :D ali sad mi je 15tt, vidit ćemo kako će bit do kraja...nadan se isto ovako, jer san baš cool. teška neka nirvana u glavi.
ko da mi stalno svira ona pisma "ništa mi neće ovi dan pokvarit, nikakvi crnjaci ni ružne stvari"... i tako mi svira svaki dan, cili dan :hahaha

ajde pridruži se našem veselom društvu! :mah
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la seve » 08 stu 2011, 15:25

Da ..da ...pridruži se !!!
Ja sam prvu trudnoću cijelu proplakala..drugu sam bila hiperaktivna, a sad sam pomalo depresivna :D
Al sve je pod kontrolom :D
Moram priznat da mi je najgore bilo za vrijeme stimulacije..tako sam bila nervozna da sam i sama sebi smetala :D

Blaženo ovo stanje uopće nije..još uvijek se pitam šta se desilo sa rodama. Zašto su im dali otkaz?!?!?
Potpisujem gore ono o razgovoru sa ginekologom i mislim da bi Normabel mogao koji put spasiti stvar...
I molim te pripazi na svadjanje sa suprugom jer jezik je smrtonosno oružje, a kriva riječ ubojiti metak...
slika
seve
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Trabakulica » 08 stu 2011, 15:39

seve je napisao/la:I molim te pripazi na svadjanje sa suprugom jer jezik je smrtonosno oružje, a kriva riječ ubojiti metak...

slažem se! :5

ma imam i ja nekih malo manje euforičnih dana :pila , ali eto, sve u svemu, moram priznat da sam vesela, da više manje sve radim sama, kuham, spremam, idem u dućan...jedino mi za spremanje i čišćenje malo više vrimena triba, jer san malo usporena, a i brže se umorin. inače sve 5!
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Kaya071 » 08 stu 2011, 16:11

seve je napisao/la:I molim te pripazi na svadjanje sa suprugom jer jezik je smrtonosno oružje, a kriva riječ ubojiti metak...

Potpis k'o kuca. Bice ti poslije zao zbog izgovorenih ruznih stvari.

U prvoj trudnoci sam i ja bila grozna, mada mislim da je meni sve bilo od konstantne brige i napetosti. Probaj se opustiti. Radi nesto opustajuce.
Mr Ostrozubic 17/02/2010

Mr Loptic i Zujalica 08/03/2012
Kaya071
Sveta krava

PostPostao/la rusulica » 08 stu 2011, 16:47

Prva trudnoća bila mi je blaženo stanje, doslovno. Sad sam nervozna ali imam razloge za nervozu pa ne znam da li da to pripišem mom stanju ili realnom stanju. mislim da sam još nervoznija što si umišljam da bi sada trebala imati mir a ždere me unutarnji nemir zbog neriješivosti jednog problema koji je iskrnuo baš sad
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la sretna22 » 08 stu 2011, 18:08

:hahaha :hahaha Ja ti isto ko Trabakulica, pred UZV pojedem sve oko sebe i onda je neko vrijeme mir, kad sam ljuta najcesce se nađem kak urlam na malog zamorca jer je izbacao piljevinu van kaveza a on me onak milo gleda i misli si ova je osla papa :hahaha
Probaj si kamilicu skuhat kad se uzrujas, meni pomaze :luv
A muza znam micat jedino od sebe kad izadje iz kade jer mi smeta miris gela za tusiranje, smrdi mi uzasno hehe
MAMIN HAHAR 14.05.2012.
sretna22
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Trabakulica » 08 stu 2011, 18:39

sretnaodavno sam ja rekla da smo mi srodne duše po ovim trudničkim pitanjima :hahaha :hahaha :hahaha
eeee, iznervirala san se prije neki dan jer san tila ODMA sladoled iz mcdonaldsa, onaj sa bombonima mmmmmmmmmljac! uglavnom, kad je moj dragi vidija da sam nakon 5 min pocrvenila od muke, jer još nismo krenili po slaju, diga se odma i put pod noge, a ja sa njime....nikad duže čekanje(bar se meni tako činilo)...uglavnom, tad sam se malo više naživcirala...inače neman te ispade sa hranom, ali ovaj sladoled nisam mogla izbacit iz glave, a kad sam ga dobila u ruke---opet blaženo i euforično sretno stanje uma! :hahaha
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la sretna22 » 08 stu 2011, 18:56

ahhahahahaha bas to, i ja se crvenim od muke, mm jadan dodje neki dan u krevet i ja vec spavam naravno i zagrli on jadan mene a ja se pocela derat "MICI SE SMRDIS!!!!!!!" a on siroce nezna sta ga snaslo i veli on onak tiho " pa sad sam se okupo" a vis mene " PA ZATO I SMRDIS"! :hahaha :hahaha Ja mislim da sam ga ukomirala totalno a on jadan kupio novi gel za tusiranje i ima neki slatkast miris :ajme valjda mi se zeludac okrenuo naopacke :hahaha uzas!
MAMIN HAHAR 14.05.2012.
sretna22
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Trabakulica » 08 stu 2011, 18:59

sretna22 je napisao/la:ahhahahahaha bas to, i ja se crvenim od muke, mm jadan dodje neki dan u krevet i ja vec spavam naravno i zagrli on jadan mene a ja se pocela derat "MICI SE SMRDIS!!!!!!!" a on siroce nezna sta ga snaslo i veli on onak tiho " pa sad sam se okupo" a vis mene " PA ZATO I SMRDIS"!

hahahahhahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahhahahhahaha :hahaha :hahaha :hahaha :rolf
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la MON » 08 stu 2011, 23:06

ajoooj sretna :rolf
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la Roza » 09 stu 2011, 01:32

Ja moran priznat da te je u potpunosti razumin :place , ja očito spadan u one povampirene jer planem u sekund i to zbog gluposti, a i kad je s razlogom onda je pretjerano i kasnije mi bude žao ali u tome momentu se ne moogu smirit i kod mene je nažalost mm najčešće na tapetu :/
slika slika

Neka boli preboljet ću, stiskam zube, izdržat ću...

L. 20.03.2012
Roza
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Kaya071 » 09 stu 2011, 08:06

sretna, legendo :hahaha .

Misericordia, probaj sa Rescue Remedy od Bach-a (moze se koristiti u trudnoci). Pa kad te uhvati luda, malo toga naprsci usta i bice sve 5.
Mr Ostrozubic 17/02/2010

Kaya071
Sveta krava

PostPostao/la Misericordia » 10 stu 2011, 20:53

Hvala svima na odgovorima i savjetima :)
Sad, kad malo razmislim, mislim da je moguće da se i moja razdražljivost povećava kako se bliži dan pregleda...Jučer ujutro sam imala UZV, pregled i kombinirani probir (NN i naravno vađenje krvi), pa je moguće da me neizvjesnost oko svega toga podsvjesno dobro mučila...
Što se kombiniranog tiče, nalazi su sutra, al ' je UZV pregled prošao OK pa sam mirnija (NN je 1 mm) :)
Nisam znala za Rescue Remedy, baš ću sutra otići do ljekarne i pitati, hvala :dada
Ah, i ja žalim nakon što se istresem na muža...Jadan :ajme Nije da se pravdam, ali njegova mama mi je nonšalantno počela pričati o ženi kojoj su obje blizanke preminule po porodu, pa sam se tad iživcirala u sebi jer mislim da takve priče nijedna trudnica ne treba slušati (a njoj nisam ništa rekla, niti sam je prekinula, nego sam je pristojno i krotko - i blijedo ! - slušala), pa sam se poslije istresla na jadnog MMa, ni krivog ni dužnog...
Misericordia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Trabakulica » 10 stu 2011, 21:01

Sigurno nijedna trudnica nebu trebala slušat te neke traume koje su neke žene nažalost prošle, i bilo je skroz bez veze od tvoje Sveki sta te pilala sa time. Ja je nebi slušala na tvom mistu, rekla bi joj da me opterećuje, bolje 2 min neugodne tišine nego 10 dana mojih živaca šta na bebu utječe. I sve smo nervozne pred pregled. Meni i Sretnoj je sutra, već 2 dana se smirujemo.
Jesi nam se pridružila na proljetnicama, danas smo se lipo zabavljale :D
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Misericordia » 11 stu 2011, 15:29

Trabakulica je napisao/la:Sigurno nijedna trudnica nebu trebala slušat te neke traume koje su neke žene nažalost prošle, i bilo je skroz bez veze od tvoje Sveki sta te pilala sa time. Ja je nebi slušala na tvom mistu, rekla bi joj da me opterećuje, bolje 2 min neugodne tišine nego 10 dana mojih živaca šta na bebu utječe. I sve smo nervozne pred pregled. Meni i Sretnoj je sutra, već 2 dana se smirujemo.
Jesi nam se pridružila na proljetnicama, danas smo se lipo zabavljale :D

Bog :mah Jesam, ''na listi'' sam, povirim tu i tamo :)

Danas sam baš dobre volje jer sam se čula s Vinogradskom vezano uz nalaz kombiniranog testa ; rekli su mi da je nalaz ODLIČAN :luv , očekujem ga mailom do kraja dana :yess
Misericordia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Kaya071 » 12 stu 2011, 10:23

Misericordia, ne uzrujavaj se zbog raznih prdara. I moja svekrva i zaova spadaju u tu kategoriju. U prosloj trudnoci su mi pricale takve crnjake, da uopste ne znam kako sam normalna dogurala do poroda. Bila sam budalasta i nisam im nista rekla, nego sam samo sutila, a poslije se nervirala i isplakivala.

Moj savjet ti je da svekrvi i bilo kojoj drugoj prdari lijepo kazes da ti samo govori ako je nesto lijepo, da trenutno nisi u stanju da svaris bilo sta drugo. Nemoj se derati nego je na fin i kulturan nacin i sa sirokim osmijehom zamoli da crnjake zadrzi za sebe.

I da, super za nalaze :kiss
Mr Ostrozubic 17/02/2010

Kaya071
Sveta krava

PostPostao/la rusulica » 12 stu 2011, 14:08

Kayo ti si legenda, da te nema tribalo bi te izmislit :lol da prdare :hahaha :hahaha :hahaha
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la Kaya071 » 14 stu 2011, 09:21

rusulica je napisao/la:da prdare :hahaha :hahaha :hahaha

To ih jos castim kulturnim izrazima :hahaha .
Mr Ostrozubic 17/02/2010

Kaya071
Sveta krava

PostPostao/la rusulica » 17 stu 2011, 11:14

:rolf
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la seve » 17 stu 2011, 11:45

Svaku svekru triba držati na razini "tećice"..dakle ja njoj tećicu s nečim, ona meni odredjene dane tećicu i ljubav cvate :D
a ostalo na jedno uho uđe na drugo izađe
slika
seve
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Trabakulica » 17 stu 2011, 12:43

seve je napisao/la:Svaku svekru triba držati na razini "tećice"..dakle ja njoj tećicu s nečim, ona meni odredjene dane tećicu i ljubav cvate :D
a ostalo na jedno uho uđe na drugo izađe

:hahaha :hahaha :hahaha :hahaha :hahaha živile tečice! :hahaha
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.