Sada je: 13 srp 2026, 14:56.

Trenutak spoznaje

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Trenutak spoznaje

PostPostao/la StaRR.2606 » 17 stu 2011, 16:37

Evo i mene tu :)

Prvi put sam trudna, saznali smo prošli petak, i bila sam full u šoku (pogotovo jer su mi doktori tokom života masu puta rekli da ću jako teško zanijeti, zbog nekih zdravstvenih stanja...)

Ugl, sad sam u devetom tjednu, i sjećam se prije nekih mjesec i pol smo hodali po dućkasu, kupovali špeceraj... stavila sam ruke u džep od majice, slučajno si dodirnula trbuh i oprao me neki čudan filing, i rekla sam si "Jebemti, trudna sam..."...

Al kako sam bila uvjerena da neću tako lako imat i djece izbacila sam tu pomisao iz glave sve dok Doktor to nije potvrdio UZV-om, a šok mi je onda bio toliki da sam iz ordinacije izjurila bez da sam zakopčala hlače i remen, žena je trčala zamnom oblačila mi jaknu i dala torbu u ruke... LOL

Eto, to je bio moj "spešl" doživljaj, a sad sam si sva nekak "važna" haha :D
slika
StaRR.2606
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Maja 25 » 17 stu 2011, 20:33

Hehehe ja sam radila test tjedan dana nakon što sam trebala dobit mengu i bio je negativan, al ja sam opet znala da sam trudna, pa sam nakon par dana otišla na pregled i tamo vidjela malu točkicu :D :le
Maja 25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Vk1986 » 18 stu 2011, 21:56

meni kasni :baba 12 dana
slika
Vk1986
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nevenera » 18 stu 2011, 22:11

kako se na bebi radilo (fuj fuj izraz) duže vrijeme svaki mjesec sam mislila da je dobitni, ali nije bio
mjesc koji je bio dobitni je bio totalni kaos od ciklusa. 9 dana iza ovulacije sam radila test (nikad ranije :ajme ) i bio je plus. beta mi je tek dala malu nadu, pa malo veću i leglo mi je nakon nego vremena.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la sretna22 » 19 stu 2011, 11:52

Ja sam ostala trudna od jednog puta ( znamo svi cega) :ajme i uopce se nisam obazirala na taj jedan put kad ono nema moje mmmmm..... mislila sam da su to bajke kad zene vele jednom i to je to ali eto tako je pocela i moja bajka :le Trenutak spoznaje nisam imala jer uopce nisam racunala da cu ostat trudna s obzirom na nedavne spontane, bila sam uvjerena da mi je tijelo izmoreno i da ne reagira :whew
MAMIN HAHAR 14.05.2012.
sretna22
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Maja 25 » 22 stu 2011, 17:06

Pa čestitam sretna22!!!! :yess :zivili
Maja 25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Trabakulica » 23 stu 2011, 11:51

ja sam ostala trudna iz 2 pokušaja (sretna je ipak bila preciznija )!!! i bila sam šokirana, jer s obzirom na zdravlje (štitnjača-hipotiroza hašimoto)nisam to očekivala.ali očito je endokrinolog od prve pogodio terapiju i hvala mu :klanja

a imala san neki filing da je to to već nakon par dana, nisan imala nikakve simptome, nego samo valjda žensko 6.čulo ;)
i onda me strefila fibra, 7 dana ležala zamotana u dekicu (15.08.) a vanka miljun stupnjeva.
i onda je kasnila vještica, i napravila test, i aaaajmeeeee sriće! plakala sam i smijala se u isto vrime. i nakon 10 dana na uzv vidila svoju mrvicu od 3mm. :luv

aaaaaaaaah koji lipi osjećaj!
:mah
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la ivkicaa » 24 stu 2011, 13:47

Evo da i ja podijelim svoju priču....
Mi smo radili skoro dvije godine na bebi i već sam luda bila....bili smo i u Zg na pretragama i sve pokazalo ok, al nikak da se primi....i onda prije 2 mjeseca trebala ja operirati kičmu i napravila test tek toliko da eliminiram trudnoću prije operacije....kad ono plusić!!! Nisam vjerovala da dobro vidim nego sam odmah otišla u ljekarnu po još 2 testa (za svaki slučaj) i oba pokazala pozitivno....i tako....danas mi je 10. tjedan trudnoće i čula sam već srčeko, a beba je 2.1cm velika :D :D
slika
ivkicaa
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la PeekABoo » 19 pro 2011, 14:37

Mi već 2 godine radimo na bebi... i pomalo me napustila nada u to da ćemo ikad uspjet bez neke pomoći tableta ili nekih postupaka potpomognute oplodnje... No, još jedan ciklus u kojem menga kasni... i to 16 dana. Osjećala sam da me grudi dosta bole, puno više nego inače u PMS-u, ali jednostavno nisam si dala priliku da se ponadam... I onda prije jednog izlaska odlučim "eliminirat" jedan od razloga za kašnjenje menge i kupim test... U 5 ujutro šok kad su se pojavile 2 linije!!! Mislim si, :whew ... idemo mi izvadit krv, vjerojatno je greška... Kad ono beta poprilična :) Koji čudan osjećaj! Tresla sam se cijelim tijelom... i još uvijek mi je čudno :D Hepi smo oboje i jedva čekamo sutra svoj prvi ultrazvuk!!! :)
PeekABoo
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la i_ja_sam_mama » 13 vel 2012, 17:36

Osjetila sam se nekako čudno napuhnuto u području maternice, nikada tako nisam i nadala se da je to to - tek nakon nekih mjesec dana saznala - i bilo je to to :ljubav
slika
i_ja_sam_mama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.