Ovako, Saznala sam prije par dana da sam u devetom tjednu trudnoće (treperim
)Pregled sam obavila kod privatnjaka. Kako mi je to tek drugi pregled bio kod njega, nisam ga još uspjela procijeniti, no recimo da sam zadovoljna.
Ali nije baš da imam keša na bacanje, a i beba dolazi, jel... a pretpostavljam da će vođenje trudnoće kod njega biti skupo.
Uglavnom, imam određena zdravstvena stanja, 2004. mi je zbog brojnih cisti uklonjena štitnjača, (rođena sam s afunkcionalnom štitnjačom, majka se otrovala u trudnoći samnom, cijeli život sam na nadomjesnoj terapiji, i TSH mi u principu nikad nije bio ispod 50 mMol/L,) hormoni u stvari nikad nisu dovedeni u normalu, pa je i pikulica u mom trbuhu čudo samo po sebi.
Dosta me strah oko eventualnih komplikacija, i priznajem da oko sebe/zdravlja nisam uvijek bila ažurna, ali sa mališom ne želim riskirati.
Zanimaju me vaše preporuke i iskustva žena sa sličnim zdravstvenim stanjem.
Trebam doktora koji je strpljiv, razuman, topao kao osoba, koji će se potruditi objasniti mi sve što me zanima. Preporučiti sve eventualne dodatne pretrage koje bih trebala napraviti.
Sutra idem na VK, sve usual, ali i TSH, t3, t4, Krvna grupa, RH...
Prijavljena sam na Trešnjevci, al mi je nebitno gdje je doktor, samo da me primi.
Također nebitno mi je da li se radi o muškom ili ženskom liječniku, koje su mi osobine bitne, navela sam gore.
Eto, cijenim bilo kakav savjet
Hvala i pozz. Dođoh s posla, idem se malo "srušit"

, čestiram na pikulici
moja preporuka je dr. Bokić u Prečkom divna, topla i stručna osoba ali i krcata
držim fige da te primi