Sada je: 31 srp 2026, 23:10.

Država znanja

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Država znanja

PostPostao/la nadicab » 22 stu 2011, 10:07

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: Država znanja

PostPostao/la Neda3kids » 30 stu 2011, 12:24

Nadice, ja ti bas ne volim da odmah idemo u javnost trazit novcice. Ruku na srce svaki mjesec neka akcija za odlazak na neko natjecanje. Da me ne shvatite pogresno, jesam za odlaske, jesam za natjecanja, ali bih voljela da postoji rang natjecanja, prioriteti i da se zna kome ce se planirati odlazak, za koliko osoba itd. itd.
Dobrih ljudi uvijek ima, i mislim da nam je javnost podosta senzibilizirana na pametne mlade ljude. No dokad. Ne bi li i skola trebala planirati neke troskove????
Planirana financijska sredstva su 10000 dolara? Zasto to kosta duplo? Odnosno s kojim parametrima je napravljen plan? Pretpostavljam na platformi broja osoba :conf :conf
Prvo treba vidjeti koji je temelj planiranih sredstava, pa onda vidjeti kako ce se dalje nabaviti sredstva.
Vjerujem da ce ekipa otputovati u SAD.
U krajnjem slucaju i u SAD-u ima nasih ljudi, mozda bi i hrvatska zajednica mogla pomoci ;) :D
"I had found my true place in the world, the place I fit, the place I shined." slika
Neda3kids
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.