Sada je: 16 ruj 2026, 03:34.
Moderator/ica: nadicab

)

uslikamo masu klinaca a medju njima pokoje sa DSom - kao da pokažemo tu smo - medju vama !

Dinkic je napisao/la:Lijepe ideje, no zaboravljate da se djecu bas nebi smjelo slikati i njihova slike stavljati na javna mjesta (plakate), a i ako se stavljaju ipak za sve treba potpisana izjava roditelja.
Nazalost zivimo u svijetu koji nije bas vise dobar i gdje je puno ljudi losih mislim da ne kazem nesto drugo.
No samo razmisljajte nesto cemo vec skombinirati.

( dobro je i s planom i bez plana - vjeruj - sve sam probala
)

da čekamo i čitamo tickere ... mi smo zaslužile ipak bolji tretman

bosancero je napisao/la:Milenijska fotografija?

al glavno da bude sve ok!
Danas popodne ima natjecanje na bazenu....25m kraul i rezultati se pisu kao sluzbeni
Javim vrijeme......

Molila bih vaš savjet...Ne znam sjeća li se tko od vas prošle godine sam spominjala jednog dječaka sa DS u mojoj blizini...Sada ima 5g. roditelji nisu s njim ništa radili niti su ga vodili defektologu, logopedu...Samo je bio u kući zatvoren...Nažalost ono što ne volim i kako martina mama kaže nije lijepo reći da je neko dijete zapušteno...Ovdje je bio takav slučaj...

Molila bih vaš savjet...Ne znam sjeća li se tko od vas prošle godine sam spominjala jednog dječaka sa DS u mojoj blizini...Sada ima 5g. roditelji nisu s njim ništa radili niti su ga vodili defektologu, logopedu...Samo je bio u kući zatvoren...Nažalost ono što ne volim i kako martina mama kaže nije lijepo reći da je neko dijete zapušteno...Ovdje je bio takav slučaj...

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.