Sada je: 18 tra 2026, 15:07.
Moderator/ica: nevenera

unutra ima dva rda drukera da se namjeste, višlje ili niže, ja sam kasnije stavljala npr za noć na oba dva drukere. ulošci se odvajaju pa se super brzo suše.
odlične

.
.mislim da sam negdje čitala da se ne suše na izvoru topline (zbog moći upijanja) ali da se mogu sušiti pored izvora topline. npr ne ih stavit na radijator već na onaj sklopivi, pa pored radijatora.

. jedan ciklus nije dovoljan, a obicno imam i druge robe za susilicu (za visu temperaturu) pa zato kombiniram. 

nevenera je napisao/la:super za znat to za radijator. šteta što ga nemam

) i ja ih sasvim normalno sušim na radijatoru. Doduše, budu nešto kruće, ali istrljam ih među rukama kad ih slažem i opet omekšaju

Mala Bornica je napisao/la:zasto ih ne susim do kraja u susilici? ne znam tocno. jedan ciklus nije dovoljan, a obicno imam i druge robe za susilicu (za visu temperaturu) pa zato kombiniram.
imam 17 pelena u opticaju, i to znaci da moram svaki drugi dan prati, a noc smo na pampersicama (i to cemo s vremenom preci na platnene, samo da ulovi ritam). jos 5 komada stize pa cu moci i svaki treci bez straha da ostanem bez.

orchid je napisao/la:Mi smo još u pelenama (21 mjesec) i ja ih sasvim normalno sušim na radijatoru. Doduše, budu nešto kruće, ali istrljam ih među rukama kad ih slažem i opet omekšaju
![]()
Meni su BB like najbolje od ovih kojih imam (moj mali je mršav i dugačak, pa mu najbolje pašu). Mutt like nam najmanje pašu.

Jedino što su jako male, sitne. Uzela sam M (6.5 - 12 kg) otkad je S. ušla u tu veličinu, ali krajnje drukere nisam nikako koristila. Ne znam kako ću joj namještati kad dođe do 12 kg. Za bebe s bucmastijim nogicama (što moja nema), možda je bolje odmah ići na iduću veličinu.

, pa nemam dovoljno pelena za ta silna presvlacenja
. i cekam da mi stignu stay dry lineri
, pa cemo polako krenuti... 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.