Sada je: 26 srp 2026, 18:57.
Moderator/ica: medo14
, cijelo popodne ucimo za sutrasnji test.

Potica je napisao/la:Naš profesor iz glazbenog je alkoholičar, uglavnom ne dolazi na sate a ako i dolazi pusti muziku i spava na satu, na zadnjem satu su se uspjeli klinci posvaditi i potući da ovaj uopće nije reagirao.Za sad pišem minuse ali vjerujem da ću se žalit, nije mi fer da takav pijan sjedi u razredu dok je toliko ljudi bez posla.

. Kod nas sve ok., kao i prošle godine jedna skalina nazad pa dvi naprid. Stalno je triba "gurat" da provjeri ima li još išta za naučit ili ponovit. Lovi me jeza kad vidim moju petašicu i znam što mi čeka K koja je mala sanjalica i niskotlakaš-naravno
. Do kraja polugodišta će pisat zadaćnicu iz hrvatskog, učiteljica kaže da im je to po izboru a ne obaveznom programu. Odlično što je tako, dobra priprema za 5. A kad krene gradivo u 2. polugodištu
. Možda sam pretjerano paranoična kad usporedim 5. i 4.. Sve sam mislila kako bi bilo dobro da je malo stisnem s tempom učenja
ali sam odlučila- sve u svoje vrime. Neka gušta u pretraživanju grmlja i lovanju leptirića
. Četvrtaši, javite se 

sve u svoje vrime. Neka gušta u pretraživanju grmlja i lovanju leptirića

Berta je napisao/la:Znate da nema vise upisivanja u knjizice ni za nize razrede, sad ce i oni dobiti svjedodžbe?
, pogledaj moje postove- Peti razred. Sve zavisi kako vam je "uređena" centralna škola, nadam se da nećeš prolazit kroz iste probleme ko ja
Sad uživaj dok ste blizu 

? Jeste li uspile nešto napravit?

.
.

, znam kako je to. Nekad imam osjećaj da sam došla u zoo
. Kriva ova zbog ovog, nisam ja kriva ona je, ona me gnjavi
. Kad smo mi bili klinci radili smo iste stvari samo naši roditelji nisu smili čut naše svađe. Prošle godine smo i mi imali tri tjedna praznika i bilo ih je puno teže pokrenut, sad malo kukaju ali im je gradivo friškije i nisu se toliko opustili. Sad ćemo se pomalo pripremat za poklade
. Svi đaci naše PŠ se obuku u određenu temu pa je ubrzo roditeljski. A gradivo 2. polugodišta 
help, pliz
mazilica je napisao/la:trenutno tražimo zanimljivosti o sustavu za kretanje, izlučivanje, krvožilnom... uopće nemam ideje gdje da tražim, a i ono što nađem , njemu nije zanimljivo - kaže to su činjenice.help, pliz
da imam skener poslala bi ti.
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.