eh...razni psiholozi, doktori i sl....ne treba savjet i misljenje nekog doca kojem je pol sata do pauze pa ce reci
bilo sto samo da ode sto prije na pauzu..
Cudna mi je sama ta rijec hiperaktivnost...pa dijete je zivo, bucno i sl...istrci se (danasnjih dana roditeljima se ne da s njima van,pa u stanu ne mogu potrositi svu svoju energiju i zadvoljiti znatizelju) vani, i kasnije miran, njurga samo kad mu se od umora (od istrcanog dana) spava
To da ne slusa "ne", bacanje itd...je zaista faza, nista personal prema mami, i sl...proci ce
Kao sto eli rece, za godinu dana ce biti jos i gore...no onda sa 3 se to smiruje, zato je ta faza "terrible two"
tako poznata.
Drzim ti fige da nekako prodjete kroz to sve, mene sad to sve ceka s drugim sinom
ali eto...sto je tu je 

umrla sam od straha...hranilica koliko je visoka ona se po njenim preckicama penje i penje da ude unutra...jao,jao vragic za poluditi...

da može, popela bi se i na plafon, u kupaonici pušta vodu i pere ruke i nerijetko se zalije pa ju moram presvlačiti, otvara sve ladice, radi izvidnicu po elementima u kuhinji, no ona je takva, istražuje svijet oko sebe ali naravno pazim da ne dođe u opasnu situaciju.

)

).