mislim, kad sam na dijeti, meni je cijeli obrok samo glavica zelene salate, ali pretpostavljam da se to ne racuna

Sada je: 07 ruj 2026, 23:46.

i moj osobni favorit i dapače sve su već namirnice u frižideru 

ustvari me iznenadilo koliko vam se chimi svidjela
Adorabla je napisao/la:sve su već namirnice u frižideru
javi obavezno kako vam se svidjeloTanjaMT je napisao/la:sole, francuska ne moze, ona je u simbiozi sa laganom prasetinom![]()
olja je napisao/la:uh, teska tema![]()

prvo sam mislila zadati skandinavsku kuhinju, mislim da bi me na mjesec ispalile

pa ju niti ne radim.
mAslim, da meni ponudis francusku kao obrok, lijepo bih se zahvalila i rekla neki drugi put
dunja je napisao/la:makar mi je nekako više ljetna
a salate su uvijek in .... ljetne su lakse sa vise svjezeg povrca , zimske su teze sa bulgurom, rizom, pastom ....(i ofkors smrznutim povrcem, a za poneki eksperiment moze i uvoz iz kine
)

AA je napisao/la:izgleda ja nisam bas najbolje objasnila na kakve salate mislimmAslim, da meni ponudis francusku kao obrok, lijepo bih se zahvalila i rekla neki drugi put
dunja je napisao/la:makar mi je nekako više ljetna
hrkljus do menevaljda sam previse godina "pozapadnjacena" - nema ti kod nas ljeto zima razlike
a salate su uvijek in .... ljetne su lakse sa vise svjezeg povrca , zimske su teze sa bulgurom, rizom, pastom ....(i ofkors smrznutim povrcem, a za poneki eksperiment moze i uvoz iz kine
)
evo par primjera
beef tataki
sichuan
lebanonska
mrs. eastwood je napisao/la:ma dobra je tema, ali cini se da smo vec jednim protvanom u božicu

te će ona odabrati temu za siječanj iduće godine.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.