Sada je: 05 ruj 2026, 22:37.
Moderator/ica: Diami

ana82 je napisao/la:Ma bitno je naravno, ali ja sam imala takvu fobiju.
A sestra me nije htjela vozit ako se ne vežem, čekala
bi dok se ne svežem i onda tek krenila, a ja kao da me neko oko vrata sveza,
tako je djelova na mene taj pojas. Sad se vežem naravno, ali u
trudnoći sam eto imala fobiju.
Krumpirić je napisao/la:Inače, primjetila sam da smotanije vozim otkad sam trudna, koda mi je motorika malo u komi
...ne znam, vidit ću kako ću se osjećat iako bi želila vozit do samog kraja 

LiKmama je napisao/la:ja se samo smjeskam sto si pocela odgovarati na ovakva pitanja.

Arkana10 je napisao/la:naravno da se vezem u voznji. ja sam od onih freakova koje paze na bezbednost!

yra je napisao/la:Uvijek vežem i sebe i klince (u AS), bila trudna ili ne.
Ipak...pojas glavu čuva!
Crteži

sjemenka je napisao/la:ja ne znam voziti ako se ne vežem. Fali mi ta radnja kad sjednem u auto i gotovo. Korak po korak do okretanja ključa.

(nakon dva sudara vezem se odmah i uvijek)
odmah to napomene, ako zaboravim sebe, auto mi napomene, tako da zasad 100% sigurna vožnja 

Tonkica127 je napisao/la:dok nisam bila trudna, rijetko kada bi se vezala dok bi ja vozila, ali kada me netko drugi vozi, volim se vezat, nemam vise volan ispred sebe i tu neku sigurnost koju mi volan predstavlja...
sada, u trudnoci, isto nisam tako luda za vezanjem dok sama vozim, sputava me nekako

( navodno po zakonu više ne bi ni smjela voziti), vežem se, obavezno, i kao vozač i kao suvozač, a i ne bih mogla bez vezivanja jer auto pišti za popiz.. 

Krumpirić je napisao/la:Tonkica127 je napisao/la:dok nisam bila trudna, rijetko kada bi se vezala dok bi ja vozila, ali kada me netko drugi vozi, volim se vezat, nemam vise volan ispred sebe i tu neku sigurnost koju mi volan predstavlja...
sada, u trudnoci, isto nisam tako luda za vezanjem dok sama vozim, sputava me nekako
koju ti sigurnost volan daje? da će se trbuh dobro nabit u njega?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.