možemo o onome što želimo/tražimo ili već jesmo ubole. i o akcijama.
prijavljujem da sam se ponovila u fensi zwilling noževe koje sam za pristojne pare tržila u šparu
ovaj santoku mi je najdraži

Sada je: 29 tra 2026, 19:59.

mislim do ožujka
, stavim link

(taj naziv sam sad naučila
) a ovaj ima drukčiju oštricu, ravan je. Ma krasan
(magnet već mjesecima čeka montiranje
).
Hm, do kada li će biti takve?? 
teutonija je napisao/la:Naljepnice nemam tak da mi je svejedno.

ako bas zelis te nozeve.

, jos stoji na polici u ducanu.tanjabb je napisao/la:Imam ja super staklenki od pola litarskih jogurta koje u pravilu bacam.
tanjabb je napisao/la: Trenutno slinim nad slikonskim kalupom za tortu koji ima keramicko dno, a silikonski obruc se skida.

tanjabb je napisao/la: Trenutno slinim nad slikonskim kalupom za tortu koji ima keramicko dno, a silikonski obruc se skida.
ja ću ih isto tržiti da bacim konačno loše noževe koje imam na moru. doma mi ne treba više ni jedan. mislim da je to shvatio svatko tko mi je u kuću ušao.

tanjabb je napisao/la:Ono sto si zelim je i lijepa bijela keramicka posuda/pladanj za posluzivanje, nasla jednu za 500kn, jos stoji na polici u ducanu.

. Jesu to lonci iz Sol i papar ducana? Prekorasni
.Tmama -di si kupila te svoje i kolko para?
(tad su jos bili silinzi, onda znas da je bilo davno)
Al nam se uskoro otvara Lidl.
jer već neko vrijeme kupujem dobar nož ,barem jedan, ali vrijedan. Sve kaj imam doma je otupilo i izlude me kad neš režem, pogotovo meso. Čak i Zepterovi.
bolje da ni ne otvaram ovaj topic svašta nešto bi "trebala". 
jučer sam "zamolila" MM da ga ode potražiti danas. Ko zna možda je ko Anin.

Nego Tamy zanima me ,noževi ti se uopće nisu zatupili ili ih redovito oštriš?

. I daskica mi se sviđa. 

tanjabb je napisao/la:Lena, sta blago meni? Pa i moja keramicki posluzavnik je jos u izlogu. Jesu to lonci iz Sol i papar ducana? Prekorasni
.
ne znam za sol i papar, vidjela sam ih sad u bella formi u dežmanovom kako se sjaje. jesi išla gledati u coin casu za pladanj?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.