teutonija je napisao/la:Baš si izabrah noževe. I daskica mi se sviđa.
Sad čekam naljepnice.
u šparu?
ja sam svoje potrošila ali nema beda, što skupim šaljem tebi

Sada je: 29 tra 2026, 20:00.
teutonija je napisao/la:Baš si izabrah noževe. I daskica mi se sviđa.
Sad čekam naljepnice.

Solea je napisao/la:teutonija je napisao/la:Baš si izabrah noževe. I daskica mi se sviđa.
Sad čekam naljepnice.
u šparu?
ja sam svoje potrošila ali nema beda, što skupim šaljem tebi
hoces da i kupim? pa dostava negdje na pola puta? 

ILi WG? Ja sam za.
Nego još uvijek čekam neke goste koji su se još ljetos najavili.
srce si.ja sam svoje potrošila ali nema beda, što skupim šaljem tebi
Treba mi onda samo za jedno.

Tamy di na pola puta? U Rosesu? ILi WG? Ja sam za. Nego još uvijek čekam neke goste koji su se još ljetos najavili.
to su ljetni gosti
ljetni gosti nemaju zimske gume
onda bolje da što prije dodjete dok vam još ne trebaju.ljetni gosti nemaju zimske gume

teutonija je napisao/la:SM ja imam ovak nešto http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/b/f/bf05baa1262764e8548e5ae9296e29d2_view_l.jpg al da ide baš brzo ne ide.![]()
teutonija je napisao/la:Ma jesam, al kaj imaš tolko naljepnica?![]()
Uzela bi još onaj mali za povrće, al vidjet ću još. Ovaj je multifunkcionalni možda mi bude dosta.

ondak dobro, znaci ti volis velike 

palunkica je napisao/la:Kad namirite teutoniju sjetite se mene, ja bi cijeli komplet tih noževa, a za sad imam skupljeno za tri komada.
(danas puno padam u nesvist
)
teutonija je napisao/la:Kolko sam shvatila taj Santoku je isto višenamjenski nož. Znat će bolje one koje ga imaju.

tanjabb je napisao/la:Lena, nisam isla u West gate (to mi je totalno van ruke i daleko). Kupila sam neki keramicki (ali bez zvona) u Home Sweet Home za 100kn. Sad mi zapravo treba jos jedan niski (bez nogice) sa zvonom.

lastavica je napisao/la:teutonija je napisao/la:Kolko sam shvatila taj Santoku je isto višenamjenski nož. Znat će bolje one koje ga imaju.
valjda će se javiti da pojasne

dok nije završio s grincegom u smeću. 

narezati tak tanko kak se nariba ,a ne volimo zelje na salatu debelo narezano pa sam kupila ribež.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.