Sada je: 10 ruj 2026, 23:35.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Ovaj smajlić je namjenjen mm i meni. F. baš nije bio zadovoljan. 

a onda je ipak proradilo

Sanika je napisao/la:Da, gledali smo staze u Badu, bile su stvarno dosta unistene![]()
Ali Lara pa što se niste odvezli do St Oswalda? Tamo je snijega bilo koliko zelis! Prvi dan ga je napadalo, ponesto i drugi, a onda je picilo sunce pa se zadnji dan snijeg malo otopio, ali staza na gondoli Brunnach i staze uokolo (suncani dio) bile su odlicne, pogotovo prije podne.
Mi smo bas uzivali.

[/quote]lara72 je napisao/la:jer su topovi radili cijelo vrijeme

Sanika je napisao/la:Evo samo u pauzi info iz st oswalda. Snijega ima, sunce pici, uzivamo
Srela sam sve mib mamice, mozda se i one jave:)

Prošle godine sam mislila da ne može bolje od onoga ali ova godina je bila baš onak pravska.
Vrijeme je bilo savršeno, u dolini pravo proljeće, a na vrgu idlila, skijali smo svaki dan od 10-15, jedan dan otišli u shopping u Lienz, jedan dan do Brunica na kavu... ma predobro
Ma ja uvijek velim kad je dobra ekipa gdje god da bili super je 
), ekipa odlična ... zbilja uživancija!

Zbilja bi se trebali odlučiti druge godine za Alta Badiu, kumovi su se upravo vratili iz Ortisei-a, bili u Val Gardeni ajmeeeeeeeeeeeee u Adleru 
Čak su i neke staze zatvorene. 

patkice plivaju u onom potočiću
i samo čekaš na onom proplanku nasuprot hotela ljubičastu kravicu

skorpionka je napisao/la:Nego, dok se vrte makine skijaške robe na pranju, ja razmišljam o nekom vikendu, običnom ili produženom

lara72 je napisao/la:Mi ne razmišljamo, mi smo već uplatili preko KOlektive, četiri dana na Hintertuxu. Cijelo društvo, bez klinaca.![]()
Jel tko bio?

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.