samo hrabro draga našaSada je: 06 lip 2026, 06:03.
Moderator/ica: ančica28
samo hrabro draga naša
bili smo kod njih prije mjesec dana na onom info razgovoru kad su rekli da će nas zvati za početak obrade.koliko ste vi dugo čekale'meni je ovo cijela vječnost......
ali nema veze,sve za anđela...čekamo 

srečica18 je napisao/la::moli![]()
![]()
da se sve posloži

na molitvama,željama,ohrabrivanju...sve će se posložiti
do tada,živce na hozntregere...zadala sam ja sebi puuuuuno posla da ne milslim na sve.uskoro bih trebala ići u dj.dom u Nazorovu.kako oni uvijek trebaju nešto za klince,ja sam odlučila im dati sebe.inače sam po struci frizerka i imam svoj salon
pa ću ih ići šišati po dogovoru.malene u nazorovu a veliki će dolaziti u moj salon po potrebi...eto,barem će mi vrijeme čekanja brzo proći.još jednom hvala vam 

pitanga je napisao/la:Super ideja Ivana.. bas dobro.. i svih ces razveseliti

Klinci će biti oduševljeni

ja vjerujem da će nas sudbina spojiti
jako sam uzbuđena zbog prvog razgovora.ne znam kaj me čeka?kakva pitanja?ma nema veze,spremni smo mi...pročitala sam odličnu knjigu;RAISING ADOPTED CHILDREN,moram priznati da mi je dosta pomogla.preporučam svima koji su na putu posvojenja.kakvi su bili vaši razgovori?(vas koji ste to prošli)

moram priznati da me sad malo frka ovog razgovora u četvrtak...
znam da je to normalno,ali...ma proći će i to.a ti moja draga flor ljubi te svoje smotuljke,šaljemo im veeeeeeeeeliku pusu iz Zagreba

nisam tužna nego razočarana,razočarana u naš sustav i administraciju.dakle,naš prvi posjet CZSS-u je bio 16.12,taj razgovor je bio informativni.mjesec dana smo čekali poziv za početak obrade.dobili smo termin 9.2.došli jučer tamo a socijalna radnica veli:ok,danas ćemo obaviti informativni razgovor??????
velim ja njoj:da?ali mi smo već bili na info razgovoru(nje taj prvi put nije bilo,pa očito ne zna????)napravila je zapisnik i rekla da će nam se javiti kroz mjesec dana da počnemo obradu.dakle,ja za početak obrade moram čekati tri mjeseca?????bolje da vam ne kažem kaj mi je na jeziku i pameti
dočekati ću kraj obrade,nadam se u ovom životu.....
upotrijebit ću i ja ovaj smajlić umjesto da napišem šta mi je na pameti sad.Ljube ne daj se, želim ti puno strpljenja i živaca i da tvoja bajka postane stvarnost.

administracija

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.