O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
25 sij 2012, 22:04
Solea je napisao/la:ja zapravo ne stavljam vrhnje za kuhanje već obično kiselo vrhnje iz čašice. ono s malo više masnoća, jelte
i ja

Solea je napisao/la:to je jedno od onih jela koje bih valjda svaki dan s guštom jela

i ja

26 sij 2012, 11:43
Hvala cure eno ga u rerni pece se.

I ja stavila kiselo vrhnje iz casice.
26 sij 2012, 13:04
Voila
29 sij 2012, 15:07
Nisam stigla napraviti slatke muffine i greskom poslala slane.
Al eto jucer uspela uradit presocne mafine sa jabukama i orasima.
30 sij 2012, 03:00
evo nakon ovog slasnog osso buca i majinih muffina jedna dupla tortica za desert:

a cijeli izgled torte možete vidjeti i tu:
http://slatkazavrzlama.blogspot.com
30 sij 2012, 06:47
Boysmama, ajme kako dobro izgleda prerez!!
30 sij 2012, 08:23
MS, hvala ti... malo mi je pobjeglo u jednu stranu, prolilo se
30 sij 2012, 09:24
Ajmeee, koja torta, predobra je, a ovo ustranu je baš fora
30 sij 2012, 09:29
mrava je napisao/la:Ajmeee, koja torta, predobra je, a ovo ustranu je baš fora

x
30 sij 2012, 10:33
boysmama je napisao/la:MS, hvala ti... malo mi je pobjeglo u jednu stranu, prolilo se

To mu daje dodatan šarm!
30 sij 2012, 19:07
WOW koja torta.

Mene interesira gornji dio. Od cega je fil???
30 sij 2012, 20:45
Majo, fil je od čokolade, malina i sira... recept ima na prethodnoj stranici, u malo drugom obliku je torta, ali su količine i sastavi krema isti...
30 sij 2012, 22:05
mljac!
03 vel 2012, 11:33
sole, meni se, kad god gledam tvoje slike, usta doslovno pocnu puniti slinom
03 vel 2012, 11:45
Bubidea je napisao/la:sole, meni se, kad god gledam tvoje slike, usta doslovno pocnu puniti slinom
opet - nisam neki ljubitelj, ali izgledaju taaaaaako dooooobro
07 vel 2012, 11:34
Bubbi
07 vel 2012, 12:17
E sad jedno pitanje

meni taj Henrijev krumpir nikak ne uspjeva.
Pečem ga duplo više nego treba i još uvijek je tvrd, što mi nije jasno. Nikako i nikako da postane mekan i kremast iznutra. Radila sam točno po receptu, produžila vrijeme pečenja za duplo

i još nije bio mekan.
Pećnica mi dobro radi i nemam problema s ostalom receptima, puno isprobavam i kemijam,al tu negdje griješim ,jer vidim svima je fino i uspjeva ,a mi smo zadnji puta probali i većinu bacili.
07 vel 2012, 12:19
probaj ga pokriti folijom

ne znam, meni se nikad nije dogodilo da ne uspije
07 vel 2012, 12:31
teutonija možda ga narežeš predebelo
ja stvarno nisam neka kuharica a to mi uvijek uspije
07 vel 2012, 13:16
Nije predebelo, narežem ga u multipraktiku stvarno je tanak ,ko za čips. I pokrijem folijom
07 vel 2012, 13:24
off
solea, osim sto izvrsno kuhas primjetim da su ti i fotke profi. jel ti slikas?? koji aparat?? imas li neki program??
od trudnoce pa do danas slabije sam aktivna u kuhinji. samo 'odradim' sto moram, tako da slabo zalazim na ovaj dio foruma.
planiram se vratiti u formu. nekad.
07 vel 2012, 13:32
i staviš sav onaj maslac i vrhnje?
a ne preskačeš korak s tavom i pirjanjem na šporetu?
solea, osim sto izvrsno kuhas primjetim da su ti i fotke profi. jel ti slikas?? koji aparat?? imas li neki program??
hvala ti, sama fotkam

i sram me reći, al fotkam ajfonom, četvorkom. dižem ih na photobucket pa tamo po potrebi malo izoštrim, posvijetlim i tako to.
07 vel 2012, 13:34
to zadnjih mjeseci. a prije toga sam fotkala isto skromnim fotićem olympus fe(neki broj).
07 vel 2012, 13:42

ajme, šta me nahvali
Bubidea je napisao/la:sole, meni se, kad god gledam tvoje slike, usta doslovno pocnu puniti slinom
aaaaa

tnx
07 vel 2012, 13:51
Ništa ,baš ništa ne preskačem zato mi i nije jasno
Super sve to izgleda, kremasto ,miriši super, niti ne složim predebelo, ,fino kipi, dobije koricu, al je krumpir iznutra tvrd, onak osjeti se pod zubima.

i nije mi fino zato.
07 vel 2012, 14:18
teutonija, a da probaš već skuhan krumpir pod korom narezati na šnite i tako ga zapeći? ja sam henrijev krumpir oduvijek tako radila, iako nisam nikad probala sa svježim pa ne mogu dati usporedbu okusa...
moj(a) djeca(k) je napisao/la:umjetnik je umjetnik, kad kuha ili kad slika, svejedno.
x
ne mogu vjerovati da te profi slike izlaze iz mobitela, kako god napredan bio... nit pravog optičkog zooma nit velike rezolucije... ma bravo