Sada je: 08 kol 2026, 14:02.
Moderator/ica: medo14

palunkica je napisao/la:Edit - i da, rekao nam je da je mobilni aparatić relikt starog vremena, da on zapravo ne pomaže uopće. Iako sam tu na forumu čula i jako dobra iskustva. Tako da ne znam je li to zbog toga što fiksni košta puno više ili je stvarno tako velika razlika u učinkovitosti

giami je napisao/la:palunkica je napisao/la:Edit - i da, rekao nam je da je mobilni aparatić relikt starog vremena, da on zapravo ne pomaže uopće. Iako sam tu na forumu čula i jako dobra iskustva. Tako da ne znam je li to zbog toga što fiksni košta puno više ili je stvarno tako velika razlika u učinkovitosti
da zbilja je velika razlika u učinkovitosti![]()
u obitelji imam stomatologe i ortodonticu pa znam.

Dobri andjeo je napisao/la:Giami, ti si sretna zena. Danas je bolje imat ortodonticu u obitelji nek predsjednika josipovica

. Još nam je rečeno da mobilni može preko socijalnog, a fiksni vjerojatno ne jer ima već puno djece na listi čekanja...

viki je napisao/la:- ja sam ovdje:
http://www.fiziodent.com/index.html
- nije reklama, ali ono što je pal napisala mi se čini ful skupo, ne znam da li oni imaju ugovor s hzzo-om, čini mi se da nemaju, ali postoji fiksni aparatić već od 11 tis. kn i sve kontrole su uključene u tu cijenu, ne plaćaju se dodatno...

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.