Stvarno ne znaš tko je sretniji, al neka su se zvijezde posložile kako treba. 
Sada je: 26 lis 2025, 14:21.
Moderator/ica: ančica28
Stvarno ne znaš tko je sretniji, al neka su se zvijezde posložile kako treba. 

ljubim vas svo troje...(p.s. moja nije slinava kao M) hahahhahah

Bilo je predivno,bilo je zaista neponovljivo...divni su...smisni...Moj sin hoda,flor je vec velika,dize glavu,prava cura za koji dan navrsava 5 miseci...Zivot je lip,bez obzira na sve,koliko god da je tesko ponekad,nesnosna mi je pomisao da bi provela minutu bez njih
bravo, čestitam

di celjad ni bisna ni kuca ni tisna,racunam da bi jos 4-5 stalo...stisli bi se... 
Floribunda je napisao/la:je je dvoje su...imala sam sricu vecu nego onaj sto je na lotu osvojija 6 milijuna!!di celjad ni bisna ni kuca ni tisna,racunam da bi jos 4-5 stalo...stisli bi se...

moja haharica isto žudi za vrtićem.što se tiče prednosti,mislim da je to više na bazi "odi probaj",ne znam za drugo.meni su isto rekli da odem probati.mada je kod nas sa tim vrtićem glupa neka situacija....ali dobro...uglavnom,odi probaj...ako ništa,selim se ja kod tebe,pa ću otvoriti vrtić...hahahhahha...ljubimo vas sve skupa

a onda cu se i ja upisati u prvi razred pa cemo zajedno ici...
mozda mu zato i nije neki pressing ili trauma za taj vrtic kad zna da mi je svejedno,i da nam nije pod nus,da moram ici raditi ili tako nesto...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.