Sada je: 10 lip 2026, 01:07.
Moderator/ica: Diami

, a ovulacija mi je 14-15 dan od prvog dana menstruacije 

?)

..ali ja inace nemam nikakvih bolova kad imam menstruaciju ili kad trebam dobiti...niti ikakvih drugih problema osim sto me boli glava par dana prije..ali ovaj put se ne sjecam da me nesto boljela glava...jer me zna stvarno jako boljeti,da moram uzeti tablete..still waiting 

simpa si mi skroz sa tim koliko jako to želiš , baš se vidi, puca sa svih strana iz tebe
~~~~~~~~~~~~~~~~

a velim..u prvoj trudnoci nisam imala apsolutno nikakve simptome....

pa će biti brzo brzo
... 

sad vidim da si napisala da si radila prije tjedan dana....Sorry 
. Nisam išla k doktoru jer nisam imala kak (u drugi grad moram, a nisam imala auto). Napravila sam još jedan test i on je bio negativan. Međutim, ja od pon imam nekakav smeđi iscjedak i to ne stalno (obično ujutro, tek toliko da nije suho). Upoće ne znam što da mislim, čitam da to može biti jedan od znakova izvanmaternične trudnoće, ali nemam pozitivan test. Imam inače endometriozu i bila sam operirana prije nekoliko mjeseci. Imam nekakav pritisak u trbuhu, koji se pojačava s naporom tako da kad mogu mirujem. Svakako namjeravam sutra doktoru, sve mi je to čudno...

nastavila sam raditi na bebi ali od 30.09. nisam dobila..napravila sam test 26.10.i bio je negativan..nisam imala nikakvih simptoma za trudnocu sve do prije 10-ak dana..nemam bas mucnine,ne povracam,ali:puno jedem,muci me zgaravica ali rijetko,napuhnuta sam,imam vjetrove

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.