ja se osjećam bolje nego ikad. Ništa me više ne bolucka, žgaravica se smirila, nemam grčeve i ne otičem još uvijek(u prvoj trudnoći jesam već puno ranije) a drob mi nije prevelik pa sam sva pokretna i agilna. čak me prolazi i pospanost, napokon se budim u 7 ponovo (nisam mogla prije 8 ipo jedno vrijeme a leć sam išla navečer s kokoškama
Rusulice to je vjerojatno došlo sa sunčanim vremenima, ja se isto osjećam sva nekako puna energije, danas me uhvatilo presađivat cvijeće u vrtlu, baš sam guštala. Još da bura stane pa da mogu u šetnju, bilo bi savršeno, čak mi se i probava poboljšala

. Nadam se da će tako i ostati, ponekad mi nakon cjelodnevne šetnje noge postanu teške al brzo prođe.
Kažu da inače i drugom tromjesečju prestaju trudničke tegobe i da je to tromjesječje za uživanje u trudnoći jer treće opet donosi manje poteškoće, jer se više širiš, bebea raste pa i trbuh skupa s njom, zato dok ne počmu vrućine i te tegobe triba iskoristit svaki dan.
Sunci čestitke na princezici
BPD 4,1 FL 2,7 i AC 13,0, po Uzv to ispada 18+4. Tako mi je napisala, a po zadnjoj mjesečnici tada sam bila 19+5.
Pogledaj ovdje te mjere pa ćeš vidjeti kada što odgovara i uvijek postoje mala odstupanja
http://www.poliklinika-harni.hr/teme/tr ... 04_bpd.asp